1 Ιουν18:00
Ολυμπιακός-
Παναθηναϊκός AKTOR-
Σε μια κίνηση με πολλούς συμβολισμούς προχώρησε ο Γιώργος Πετρέας. Ο αρχηγός της Εθνικής ομάδας βόλεϊ και του Παναθηναϊκού ήταν ανάμεσα σε εκείνους που έδωσαν αίμα για τον 31χρονο αστυνομικό που τραυματίστηκε στα επεισόδια στον Ρέντη.
Υπενθυμίζουμε ότι ο αστυνομικός τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια επεισοδίων που έγιναν έξω από το “Μελίνα Μερκούρη” κατά τη διάρκεια του αγώνα League Cup ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό.
Η ανάγκη για αίμα ήταν μεγάλη και ο Γιώργος Πετρέας ήταν ανάμεσα σε εκείνους που έσπευσαν να δώσουν αίμα για τον 31χρονο αστυνομικό.
Μάλιστα, το volleyplanet.gr αναφέρει ότι ο αρχηγός της Εθνικής πήγε το πρωί της Κυριακής να δώσει αίμα και δημοσίευσε τη σχετική φωτογραφία.