ΠΑΟΚ

Γαλατασαράι - ΠΑΟΚ 3-0: Δεν τα κατάφερε ο Δικέφαλος του Βορρά

Η ομάδα βόλεϊ γυναικών του ΠΑΟΚ γνώρισε την ήττα από τη Γαλατασαράι
Η ομάδα βόλεϊ γυναικών του ΠΑΟΚ γνώρισε την ήττα από τη Γαλατασαράι PRINT SCREEN

Ο ΠΑΟΚ γνώρισε την ήττα με 3-0 σετ από τη Γαλατασαράι και δεν μπόρεσε να κατακτήσει το Βαλκανικό Κύπελλο και συνάμα να πάρει το εισιτήριο για το Challenge Cup.

Ο ΠΑΟΚ ηττήθηκε από τη Γαλατασαράι με 3-0 σετ χάνοντας την ευκαιρία να προσθέσει στην τροπαιοθήκη του το Βαλκανικό Κύπελλο και μαζί να παίξει στο CEV Women's Challenge Cup. Ο Δικέφαλος του Βορρά είχε νικήσει και τη Ντρίτα και τη ΖΟΚ Ίγκμαν στις δύο πρώτες αγωνιστικές όμως το εμπόδιο της τουρκικής ομάδας στάθηκε ανυπέρβλητο.

Ο ΠΑΟΚ παρατάχθηκε με αρχική σύνθεση τις: Γιάσπερ, Μπάκα, Ντρπα, Κριβοσίσκα, Τερζόγλου, Βαν ντε Βίβερ και λίμπερο την Ξανθοπούλου. Οι μελανόλευκες προηγήθηκαν με 12-10 με τις Ντρπα και Μπάκα να ξεκινούν καλά όμως η Γαλατασαράι απάντησε και πήρε το πρώτο σετ. Παρότι οι γηπεδούχες έφτασαν στο 12-6, ο ΠΑΟΚ μείωσε σε 13-12 και πίεσε μέχρι το 16-15 όμως τότε οι Τουρκάλες πάτησαν γκάζι και έγραψαν το 2-0.

Η ελληνική ομάδα μπόρεσε να αφήσει πίσω της το 9-2 στο ξεκίνημα του τρίτου σετ και να πλησιάσει στο 17-16, όμως η Γαλατασαράι είδε την Ίλκιν να ξεχωρίζει και να στέλνει τη διαφορά στο 21-17 και πήρε και το τρίτο σετ φτάνοντας στη νίκη με 3-0. Έτσι η ομάδα του Γιάννη Τσαϊρέλη αναδείχθηκε αργυρή στο Βαλκανικό Κύπελλο και πλέον επιστρέφει στη Θεσσαλονίκη για να συνεχίσει την προετοιμασία της ενόψει της έναρξης της σεζόν στην Ελλάδα.

  • Τα σετ: 25-17, 25-21, 25-20
TAGS ΠΑΟΚ CHALLENGE CUP
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ