ΒΟΛΕΪ

Ήττα για τους Εφήβους από τον Καναδά

Ήττα για τους Εφήβους από τον Καναδά
Ελλάδα-Καναδάς (Έφηβοι)

Η εθνική Εφήβων ηττήθηκε από τον Καναδά με 3-1 σετ και θα παίξει για τις θέσεις 13-16 του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος

Οι 28 πόντοι του Μίταρ Τζούριτς δεν ήταν αρκετοί για να δώσουν στην Ελλάδα τη 2η νίκη στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα που πραγματοποιείται στο Πούνε της Ινδίας.
Το 1ο σετ ήταν και το πιο αμφίρροπο του αγώνα, καθώς οι δύο ομάδες βρίσκονταν κοντά στο σκορ, όμως οι Καναδοί στο τέλος κατάφεραν να επικρατήσουν με 26-24.

Στο 2ο σετ, η ελληνική ομάδα... ξύπνησε όπως κάνει σε κάθε ματς και κατάφερε να ισοφαρίσει τα σετ εύκολα με 25-18.

Όμως το μεγάλο πρόβλημα αυτής της ομάδας είναι η διάρκεια, καθώς το συγκρότημα του Γιώργου Καραβιδόπουλου δεν μπόρεσε να διατηρήσει υψηλό αγωνιστικό προφίλ και έχασε το 3ο και 4ο σετ με 25-22 και 25-18, γνωρίζοντας ταυτόχρονα την 5η ήττα σε 6 αγώνες στη διοργάνωση.

Ο τεχνικός της εθνικής ομάδας, Γιώργος Καραβιδόπουλος, ήταν λιγομίλητος μετά την ήττα από τους Καναδούς: " Δεν θέλω να πω τίποτε αυτή τη στιγμή διότι θα πω πράγματα που δεν πρέπει".

Ο Μάκης Δημητριάδης (συνεργάτης) δήλωσε από τη δική του πλευρά: " Χάσαμε ένα κρίσιμο παιχνίδι που μπορούσαμε να το κερδίσουμε. Ολα συνέβησαν στο πρώτο σετ το οποίο χάσαμε 24-22. Δώσαμε δικαίωμα στον Καναδά να πιστεύει ότι μπορεί να κερδίσει το παιχνίδι ο οποίος έπαιξε καλή άμυνα, ήρθε και η κούραση για εμάς και δεν μπορέσαμε να ακολουθήσουμε. Χάσαμε την ευκαιρία να κερδίσουμε τέσσερις θέσεις όμως αυτό που θέλω να τονίσω είναι ότι πρέπει να είμαστε αξιοπρεπείς στη συνέχεια"

Ο Τζούριτς είπε με τη σειρά του: " Πρέπει πρώτα να ωριμάσουμε σαν άνθρωποι και μετά ως ομάδα. Φερθήκαμε πολύ ανώριμα. Πιστέψαμε ότι θα κερδίσουμε εύκολα το παιχνίδι. Ετσι χάσαμε μια μεγάλη ευκαιρία να παίξουμε στο γκρουπ των 9-12 διότι ο αντίπαλός μας ήταν πολύ κατώτερος".

Στη συνέχεια ο Δρογκάρης μίλησε για τα λάθη που κόστισαν στο παιχνίδι: " Στο πρώτο σετ κάναμε πολλά λάθη και ήταν καθοριστικό για τη συνέχεια. Εάν το κερδίζαμε θα τους είχαμε ρίξει την ψυχολογία. Στα κρίσιμα σημεία κάναμε σοβαρά λάθη. Δυστυχώς είμαστε πολύ επιρρεπείς στο εύκολο λάθος".

Ενώ ο Κολτσιάκης συμπλήρωσε από τη δική του μεριά: " Για ακόμη μια φορά λυγίσαμε στα κρίσιμα σημεία του αγώνα. Στο τρίτο σετ ήμασταν ανώτεροι από τον Καναδά αλλά φανήκαμε άπειροι".

Πλέον η εθνική Εφήβων θα προσπαθήσει να καταλάβει τη 13η θέση στους αγώνες κατάταξης 13-16.

Τα σετ: 26-24, 18-25, 25-22, 25-18.

Καναδάς: ΝτεΡόκο (13), Χάουατσον (8), Βερχόεφ (13), Βίγκρας (6), Κορντονιέρ (1), Περέν (20), Μπλανκενό(1), Βοτ (1), Λαπουάν, ΜακΓκόβερν

Ελλάδας (Γιώργος Καραβιδόπουλος): Γεωργιάδης (3), Ρουμελιωτάκης (14), Χαραλαμπίδης (4), Δ.Εφραιμίδης (1), Κολτσιάκης, Πελεκούδας, Λυκουρέσης (6), Ν.Εφραιμίδης (8), Τζούριτς (28), Σακόγλου, Δρογκάρης (1).






















ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ