CHALLENGE CUP

Κλήρωση Challenge Cup ανδρών: Αυτοί είναι οι αντίπαλοι των Παναθηναϊκού, ΠΑΟΚ και Κηφισιάς

Κλήρωση Challenge Cup ανδρών: Αυτοί είναι οι αντίπαλοι των Παναθηναϊκού, ΠΑΟΚ και Κηφισιάς
EUROKINISSI SPORTS

Παναθηναϊκός, ΠΑΟΚ και Κηφισιά έμαθαν τους αντιπάλους τους στο Challenge Cup, με τις ελληνικές συμμετοχές να δύναται να αυξηθούν σε τέσσερις εφόσον ο Πήγασος Πολίχνης κατακτήσει το Βαλκανικό Κύπελλο.

Με τριπλή ελληνική παρουσία (Παναθηναϊκός, ΠΑΟΚ, Κηφισιά) θα διεξαχθεί τη νέα σεζόν το CEV Challenge Cup ανδρών, ενώ εφόσον ο Πήγασος Πολίχνης κατακτήσει το Βαλκανικό Κύπελλο οι συμμετοχές θα αυξηθούν σε τέσσερις.

Ο Παναθηναϊκός επέλεξε να μην κάνει χρήση του δικαιώματος να συμμετάσχει στο CEV Cup, με συνέπεια να "υποβιβάζεται" στην τρίτη τη τάξη ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση.

Στην κλήρωση για τη φάση των 32 που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη (16/07) το "τριφύλλι" έπεσε πάνω στην ελβετική Σενόις, με το πρώτο ματς να γίνεται στην Αθήνα.

Οι "ασπρόμαυροι" θα αντιμετωπίσουν το νικητή του Λας Πάλμας (Ισπανία)-Τρόμσο (Νορβηγία), όντας στο πρώτο παιχνίδι φιλοξενούμενοi.

Τέλος, η ομάδα των Βορείων Προαστίων θα κληθεί να περάσει το εμπόδιο της Νεφτοχίμικ Μπουργκάς, με το εναρκτήριο ματς του ζευγαριού να λαμβάνει χώρα στη Βουλγαρία.

Τα πρώτα ματς έχουν προγραμματιστεί για τις 12-14 Νοεμβρίου, ενώ οι ρεβάνς μία εβδομάδα αργότερα και συγκεκριμένα στις 19-21 του μηνός, σύμφωνα με το επίσημο καλεντάρι της CEV.

Αναλυτικά οι αντίπαλοι των ελληνικών ομάδων στη φάση των 32

  • Παναθηναϊκός - Σενόις
  • Λας Πάλμας/Τρόμσο - ΠΑΟΚ
  • Νεφτοχίμικ Μπουργκάς - Κηφισιά
TAGS CHALLENGE CUP ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΟΚ ΚΗΦΙΣΙΑ ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ