ΒΟΛΕΪ

Kλοπή καταγγέλουν οι Πατρινοί

Kλοπή καταγγέλουν οι Πατρινοί
Τσακιρόπουλος

Αναστατωμένοι οι Πατρινοί κάνουν λόγο για κλοπή της νίκης από τους διαιτητές στο ματς με τον Ολυμπιακό

" Τα δύο σφυρίγματα στο τέλος ήταν κλοπή. Ο πρώτος δεν μπορεί να ακούει σε όλα το ματς τον δεύτερο και στα συγκεκριμένα σημεία να παίρνει επάνω του τις αποφάσεις. Παίξαμε με ψυχή, με τακτική, δεν επιτρέπετε επ’ ουδενί το παιχνίδι να μην φτάσει στο τάι μπρέικ. Ηταν άδικη η κάρτα που δεχτήκαμε και αν και ξέρω ότι θα τιμωρηθώ επαναλαμβάνω ότι το παιχνίδι ήταν κλοπή", ανέφερε ο κ.Χριστόπουλος.

Στο ίδιο μήκος κύματος και οι δηλώσεις του Γιάννη Μπασούκα. Ο Έλληνας ακραίος είπε " όλοι είδαμε τι έγινε στο τελευταίο σετ, δεν επιτρέπουν σε μικρές ομάδες να κάνουν την έκπληξη. Καταφέρανε να παίξουμε καλό βόλεϊ. Ο πρώτος διαιτητής είναι προκατειλημμένος με την ομάδα μας. Ηταν μία άδικη ήττα γιατί κοιτάξαμε τον Ολυμπιακό στα μάτια και αξίζαμε να πάρουμε κάτι καλύτερο".

Ο Σάκης Ψάρρας διατήρησε τη ψυχραιμία του και δεν μπήκε καν στον κόπο να ασχοληθεί με τη διαιτησία, λέγοντας " δεν έχω αναφερθεί ποτέ μου στη διαιτησία και δεν πρόκειται να το κάνω τώρα. Παίξαμε απέναντι σε μία πολύ καλή ομάδα, σταθήκαμε απέναντι στον Ολυμπιακό σαν ίσο προς ίσο, πλέον κοιτάμε το πρωτάθλημα. Μένει μία πικρία για την ήττα, απόψε όμως ο Ολυμπιακός ήταν ελαφρά καλύτερος από εμάς. Θέλαμε το πρώτο μας παιχνίδι στο φάιναλ 8 να ήταν εύκολο, δεν πειράζει, αυτή η εμφάνιση αποτελεί παρακαταθήκη για τα επόμενα παιχνίδια".

Ο Σωτήρης Δρίκος ήταν ιδιαίτερα χαρούμενος για να αναφερθεί στη διαιτησία. Ο προπονητής των "ερυθρολεύκων" σχολίασε " παίζανε δύο ομάδες σήμερα, όχι μόνο ο Ολυμπιακός. Η Πάτρα είναι καλή ομάδα με έμπειρους παίκτες και έπαιζε στο γήπεδο της. Όλοι είμαστε ικανοποιημένοι σήμερα, ο Ολυμπιακός πέρασε και η Πάτρα έπαιξε καλό βόλεϊ... Όταν ένα παιχνίδι κρίνεται στον πόντο, οι μεγάλες ομάδες πρέπει να ανατρέπουν τις εις βάρος τους καταστάσεις. Ας ελπίσουμε να είμαστε τυχεροί και να κατακτήσουμε το Κύπελλο".





ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ