CHAMPIONS LEAGUE ΒΟΛΕΪ

Κουμεντάκης: "Να μπούμε στους ομίλους και να πάμε όσο πιο μακριά μπορούμε"

SUPER CUP 2023-2024 /  /  -  (  / EUROKINISSI)
SUPER CUP 2023-2024 / / - ( / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS | ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΤΘΑΙΟΣ

Η ομάδα βόλεϊ ανδρών του Ολυμπιακού αναχώρησε με προορισμό την Βόρεια Μακεδονία, όπου θα αντιμετωπίζει την Τρίτη (17/9, 20:00) την Στρούμιτσα για τον πρώτο προκριματικό γύρο του Champions League. "Να μπούμε στους ομίλους και να κάνουμε ό,τι καλύτερο γίνεται", το μήνυμα του Κουμεντάκη.

Το φετινό ευρωπαϊκό ταξίδι της ομάδας βόλεϊ ανδρών του Ολυμπιακού άρχισε ουσιαστικά την Δευτέρα καθώς αναχώρησε από το αεροδρόμιο "Ελ. Βενιζέλος" με προορισμό τη Βόρεια Μακεδονία, όπου το βράδυ της Τρίτης (17/9, 20:00) θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας την Στρούμιτσα, στην πρώτη κόντρα των δύο ομάδων για τον πρώτο προκριματικό γύρο του CEV Champions League.

"Αρχίζουμε, αύριο, τα προκριματικά του Champions League. Το σημαντικότερο για εμάς, είναι να βρούμε το ρυθμό του παιχνιδιού, διότι δεν έχουμε παίξει φιλικά ματς, κάτι που δεν είναι φυσιολογικό για την ομάδα, να ξεκινάει με αγώνα προκριματικών.

Ωστόσο, μέχρι τώρα, έχουμε κάνει πολύ καλή δουλειά. Δεν είχαμε πολύ καιρό, όμως νομίζω είμαστε έτοιμοι, τα παιδιά έχουν καταλάβει πόσο σημαντικό είναι το CEV Champions League. Θα προσπαθήσουμε να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό", δήλωσε κατά την αναχώρηση των νταμπλούχων Ελλάδας ο προπονητής Αντρέα Γκαρντίνι, με το νέο μεγάλο αστέρι της ομάδας, τον Σέρβο διαγώνιο, Αλεξάνταρ Ατανασίεβιτς να προσθέτει:

"Ξεκινάμε. Το πρώτο μας ταξίδι. Πηγαίνουμε στη Βόρεια Μακεδονία, για τα προκριματικά του CEV Champions League. Σίγουρα, περιμένουμε ένα δύσκολο ματς, αλλά είμαι χαρούμενος που είμαστε όλοι υγιείς και εύχομαι, να κάνουμε καλό παιχνίδι".

Από την πλευρά του, ο διεθνής ακραίος των Πειραιωτών, Ραφαήλ Κουμεντάκης, τόνισε: "Ξεκινάμε ένα ταξίδι, το οποίο ελπίζουμε να είναι όσο πιο μακρύ γίνεται. Ανυπομονούμε να αρχίσουν οι ευρωπαϊκές μας υποχρεώσεις, θέλουμε να πάμε όσο πιο μακριά μπορούμε.

Αρχικά, να κερδίσουμε το πρώτο μας παιχνίδι, που είναι δύσκολο. Τα πρώτα παιχνίδια κρύβουν πάντα κάποιες δυσκολίες. Να μπούμε στους ομίλους και να κάνουμε ό,τι καλύτερο γίνεται".

TAGS CHAMPIONS LEAGUE ΒΟΛΕΪ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ