ΒΟΛΕΪ

Με ψυχολογία για το μπρέικ

Με ψυχολογία για το μπρέικ
Ηρακλης (πανηγυρικό) MOTIONTEAM

Με την ψυχολογία στα ύψη μετά το 1-1 στην σειρά των τελικών, θα αγωνιστούν οι παίκτες του Ηρακλή στον αυριανό αγώνα με το ΠΑΟ

Ο Αλέκος Λεώνης βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να μην αντιμετωπίζει το παραμικρό πρόβλημα κι έτσι ο τεχνικός του Ηρακλή θα έχει την ευκαιρία να παρατάξει το σύνολό του με την καλύτερη δυνατή σύνθεση με στόχο τη νίκη που θα το φέρει σε απόσταση μίας από τον τίτλο.
Βέβαια στον Ηρακλή γνωρίζουν πως το έργο τους δεν αναμένεται σε καμία περίπτωση να είναι εύκολο αύριο στο κλειστό γυμναστήριο της Γλυφάδας. Παρόλα αυτά οι παίκτες του Αλέκου Λεώνη δείχνουν αποφασισμένοι έχοντας ως οδηγό το δεύτερο παιχνίδι της σειράς των τελικών, αυτό της περασμένης Πέμπτης στην Μίκρα.

Στόχος τους στην πορεία του παιχνιδιού με στόχο τη νίκη είναι να μην σταματήσουν σε κανένα σημείο του να μην σταματήσουν να πιέζουν τους παίκτες του Παναθηναϊκού και παράλληλα να εκμεταλλευτούν την όχι και τόσο καλή κατάσταση που επικρατεί στον Παναθηναϊκό. Ουσιαστικά την γκρίνια που επικρατεί για τις κινήσεις του προπονητή της ομάδας, Φρανσίσκο Ντος Σάντος, που έχει σκορπίσει τον εκνευρισμό στις τάξεις των παικτών.

Κατά τα άλλα και όπως στα δύο προηγούμενα δύο παιχνίδια της σειράς των τελικών έτσι και σε αυτό ο τεχνικός του Ηρακλή, Αλέκος Λεώνης, όλα δείχνουν πως θα συμπεριλάβει και πάλι τον Φρέντι Μπρουκς αντί του Πέτρου Πέτρογλου στη βασική του σύνθεση.

Τέλος προσύμφωνο με τον Ηρακλή υπέγραψε ο Άντερς Κρίστιανσον υποσχόμενος ότι εντός των 10 ημερών θα απαντήσει στη πρόταση που έχει στα χέρια του έχοντας πάρει τη τελική του απόφαση εφόσον όμως μιλήσει πρώτα με τον πρόεδρο της Νόλικο Μαασέικ.






ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ