ΒΟΛΕΪ

Νέα ήττα για την Εθνική εφήβων

Νέα ήττα για την Εθνική εφήβων
εφηβοι τζουριτς

Τη δεύτερη ήττα της σε ισάριθμους αγώνες γνώρισε η Εθνική εφήβων στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Ινδίας

Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα, μετά το 3-0 από τη Γαλλία στην πρεμιέρα, ηττήθηκε με το ίδιο σκορ και από την Κούβα (25-17, 25-20, 25-16) στο πλαίσιο του 3ου ομίλου και "αποχαιρέτησε" από νωρίς τη διοργάνωση.
Στον άλλο αγώνα του ομίλου, η Γαλλία νίκησε 3-2 (19-25, 25-23, 20-25, 25-23, 15-11) την Αργεντινή.

Ελλάδα (Καραβιδόπουλος): Γεωργιάδης, Ρουμελιωτάκης 7, Χαραλαμπίδης 4, Δ. Εφραιμίδης 3, Πελεκούδας 4, Τζούριτς 13, Ν. Εφραιμίδης 7, Λυκούρεσης 4, Δρογκάρης, Δαρίδης (λ)

Κούβα (Ροντρίγκες): Μέσα, Μακίας, Ερνάντες, Λεόν, Σεπέτα, Αντράντε

Την Κυριακή η ελληνική ομάδα θα αντιμετωπίσει (13:30) την Αργεντινή.

ΔΗΛΩΣΕΙΣ

Καραβιδόπουλος: " Είχαμε πολλά προβλήματα στην υποδοχή και στην επίθεση. Οταν δεν έχεις αυτά τα στοιχεία απέναντι στην Κούβα, δεν μπορείς να την κερδίσεις. Από εδώ και πέρα, θα πρέπει να ανασυντάξουμε τις δυνάμεις μας μέσα και έξω από το γήπεδο, ώστε να πάρουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε στα υπόλοιπα παιχνίδια. Βέβαια, αν εξαιρέσουμε την Αργεντινή, οι αντίπαλοί μας δεν είναι της κλάσης της Γαλλίας και της Κούβας. Από τη στιγμή που χάθηκε ο στόχος των 8, θα πρέπει να προσπαθήσουμε να φτάσουμε όσο το δυνατόν ψηλότερα στην τελική κατάταξη. Οι δυνατότητές μας είναι περιορισμένες για πολύ καλύτερα πράγματα. Θα δώσουμε όμως τον καλύτερό μας εαυτό για να πετύχουμε αυτό που προανέφερα".

Ροντρίγκες: " Οργανώσαμε όλο το παιχνίδι μας για να αποφύγουμε το πολύ καλό μπλοκ του Τζούριτς. Υπολογίζαμε πολύ την ελληνική ομάδα, είχαμε μέσα μας κάτι που δεν θα το έλεγα φόβο, αλλά έπρεπε να είμαστε σοβαροί".

Τζούριτς: " Δυστυχώς κάναμε τα ίδια λάθη, όπως και με τη Γαλλία. Δεν πιέσαμε στο σερβίς και δεχτήκαμε μία ήττα από μία καλύτερη ομάδα".

Χαραλαμπίδης: " Ξέραμε από την αρχή ότι το παιχνίδι ήταν πολύ δύσκολο. Προσπαθήσαμε, αλλά δεν τα καταφέραμε. Η Κούβα ήταν καλύτερη και εμείς είχαμε να αντιμετωπίσουμε και την κούραση. Από εδώ και πέρα, θα προσπαθήσουμε με τα παιδιά να δώσουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε και να πάρουμε μία θέση που μας αξίζει".

Ρουμελιωτάκης: " Ήταν ένα παιχνίδι που έπρεπε να το κερδίσουμε, διότι θέλαμε να διεκδικήσουμε μία θέση στην οκτάδα. Δεν μας βγήκαν κάποια πράγματα και να μην ξεχνάμε ότι η αντίπαλος ήταν η Κούβα. Μία ομάδα πάρα πολύ καλή. Πρέπει να αφήσουμε πίσω αυτό το παιχνίδι, διότι είμαστε μία ομάδα που μπορούμε να πετύχουμε περισσότερα. Από εδώ και πέρα θα διεκδικήσουμε την καλύτερη θέση στο τουρνουά".

Δαρίδης: " Και πάλι δεν ήμασταν σταθεροί. Κάναμε πολλά λάθη σε κρίσιμα σημεία του αγώνα. Δεν παίξαμε καλά στα δύο πρώτα σετ, στο τελευταίο το παλέψαμε, αλλά και πάλι στοίχισαν τα λάθη μας".




















ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ