CHALLENGE CUP

Νεφτοχίμικ - Κηφισιά 3-0: Δεν κατάφερε να κερδίσει την πρώτη μάχη για την πρόκριση στον δεύτερο γύρο του Challenge Cup

VOLLEY LEAGUE 2023-2024 /  -  (  / EUROKINISSI)
VOLLEY LEAGUE 2023-2024 / - ( / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Η Κηφισιά ηττήθηκε με 3-0 στην εκτός έδρας αναμέτρηση με την Νεφτοχίμικ για το δεύτερο γύρο του Challenge Cup και πλέον η προσοχή στρέφεται στον επαναληπτικό αγώνα.

Η Κηφισιά γνώρισε την ήττα με 3-0 εκτός έδρας από την βουλγαρική Νεφτοχίμικ για το δεύτερο γύρο του Challenge Cup, με τους φιλοξενούμενος να αδυνατούν να κόψουν την ορμή των αντιπάλων.

Ο επαναληπτικός αγώνας μεταξύ των δύο ομάδων θα διεξαχθεί στην Αθήνα στις 16/10,19:00, όπου η Κηφισιά θα επιχειρήσει να ισοφαρίσει τη σειρά.

Το πρώτο σετ ξεκίνησε με τις δύο ομάδες να ζυγίζουν η μία την άλλη, ωστόσο γρήγορα οι γηπεδούχοι ανέβασαν απότομα την απόδοσή τους, φτάνοντας τη διαφορά ακόμα και στο +7 με το σκορ στο 12-5. Δυστυχώς για τους παίκτες της Κηφισιάς, αυτό το μομέντουμ των Βούλγαρων δεν σταμάτησε, με αποτέλεσμα να χαθεί το πρώτο σετ με 25-8.

Η εικόνα στη συνέχεια ήταν καλύτερη, με τη διαφορά αυτή τη φορά να μην ξεφεύγει αρχικά πάνω από τους δύο βαθμούς, ωστόσο αυτό έμελλε να αλλάξει. Με ένα καλό σερί η Νεφτοχίμικ έφτασε τη διαφορά έως το +8 και εν τέλει κέρδισε εύκολα το δεύτερο σετ με 25-17.

Η αναμέτρηση ολοκληρώθηκε, με τους φιλοξενούμενους να προβάλλουν μία σημαντική αντίσταση στο τελευταίο σετ, το οποίο όμως τελικά έληξε 25-19 ,με την ελληνική ομάδα να στρέφει πλέον την προσοχή της στο δεύτερο παιχνίδι.

TAGS CHALLENGE CUP ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΒΟΛΕΪ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ