ΒΟΛΕΪ

Νίκη και αγιασμός για τον Ηρακλή

Νίκη και αγιασμός για τον Ηρακλή
Ηρακλής

Ο Ηρακλής νίκησε τον ΠΑΟΚ με 3-0 σετ σε φιλκή αναμέτρηση, ενώ το πρωί είχε πραγματοποιηθεί ο καθιερωμένος αγιασμός

Έπειτα από συμφωνία των δύο προπονητών παίχτηκε και τέταρτο σετ το οποίο κατέκτησε ο Ηρακλής με 22-25 Ο προπονητής του Ηρακλή Χάρι Μπρόκινγκ ξεκίνησε με τους Προύσαλη, Κάλα, Μπάρανεκ, Κράβαρικ, Κανέλλο , Κράλ και Μπαμπαλιούτα λίμπερο. Στο δεύτερο σετ και ενώ το σκορ ήταν 10-10 αντικατέστησε τον Κράβαρικ με τον Γκασπαρίνι που έκανε την πρώτη του εμφάνιση με τη φανέλα του Ηρακλή αφήνοντας καλές εντυπώσεις.
Και τα τρία σετ κρίθηκαν στις λεπτομέρειες. Ανώτεροι οι κυανόλευκοι στο πρώτο σετ ξέφυγαν με 12-19 αλλά οι ασπρόμαυροι μείωσαν σε 23-24. Το σετ κατέληξε στα χέρια του Ηρακλή με 23-25. Με περισσότερες λύσεις στην επίθεση και καλύτερο μπλοκ ο Ηρακλής ζευγάρωσε τα σετ κατακτώντας το δεύτερο με 21-25.

Με τον Γκασπαρίνι να πιέζει από τη γραμμή του σερβίς και να χαλάει την υποδοχή του ΠΑΟΚ ο Ηρακλής δε δυσκολεύτηκε να κερδίσει και το τρίτο σετ με 21-25.

Εντωμεταξύ ο Χάρι Μπρόκινγκ είχε περάσει στο παρκέ τον Γεωργιάδη αντί του Προύσαλη, τον Εφραιμίδη αντί του Μπάρανεκ και στο τελευταίο σετ τον Χαραλαμπίδη αντί του Κραλ.

Ικανοποιημένος από την απόδοση της ομάδας αλλά και το καλό κλίμα που υπάρχει εμφανίστηκε ο συνεργάτης του Χάρι Μπρόκινγκ, Φρέντι Μπρουκς καθώς τόνισε:

" Υπάρχει σταδιακή βελτίωση στην ομάδα. Πραγματικά δεν περίμενα ότι οι παίκτες θα έδεναν τόσο γρήγορα μεταξύ τους αλλά υπάρχει καλό κλίμα στην ομάδα και αυτό είναι θετικό. Είμαστε μία καινούρια ομάδα και χρειαζόμαστε χρόνο για να δέσουμε έτσι ώστε ο κάθε παίκτης να μπορεί να δώσει αυτό που μπορεί. Βρισκόμαστε ακόμα στο στάδιο της προετοιμασίας και είναι γεγονός ότι υπάρχει πολύ κούραση στην ομάδα. Έχουμε κανονίσει να συμμετάσχουμε σε δύο τουρνουά ένα στη Βουλγαρία και ένα στην Πολωνία. Αυτά τα παιχνίδια θα μας βοηθήσουν να ετοιμαστούμε για την έναρξη του πρωταθλήματος".

Ηρακλής (Μπρόκινγκ): Κάλα 19, Μπάρανεκ 5, Κράβαρικ 1, Προύσαλης 3, Κανέλλος 9, Κράλ 10, Μπαμπαλιούτας (λ-59%), Γκασπαρίνι 11, Γεωργιάδης 1, Εφραιμίδης 7, Χαραλαμπίδης 2.

ΠΑΟΚ (Μέλκας): Παντακίδης 6, Πλίκας 5, Χειτάνεν 11, Μπρούνερ 8, Ογιανσίβου 18, Λινς 3, Δημητρακόπουλος (λ-71%), Ντίνας 6, Μποζίδης, Χατζηηλιάδης 1, Ωρολογάς 2, Αλμαλής (λ-43%).

* Οι πόντοι αφορούν και τα 4 σετ.

Πραγματοποιήθηκε ο αγιασμός

Παρουσία αθλητών, προπονητών, παραγόντων και γονέων πραγματοποιήθηκε το Σάββατο το πρωί στο Κατσάνειο ο καθιερωμένος αγιασμός. Το παρόν έδωσαν όλες οι ομάδες του κυανόλευκου συλλόγου από την ανδρική τη γυναικεία μέχρι και τις παγκορασίδες και τους παμπαίδες του Ηρακλή.

Επίσης στις κερκίδες βρέθηκαν και όλα τα μικρά παιδιά που από φέτος θα ξεκινήσουν προπονήσεις με τις ακαδημίες του Ηρακλή και θα αποτελέσουν το μέλλον του συλλόγου.




















ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ