ΒΟΛΕΪ

Ντέρμπι στους ημιτελικούς

Ντέρμπι στους ημιτελικούς
INTIME SPORTS

Κέφια είχε η κληρωτίδα για τους ημιτελικούς του Κυπέλλου στο βόλεϊ τόσο στους άνδρες όσο και στις γυναίκες με τον Ολυμπιακό να αντιμετωπίζει τον ΠΑΟΚ και τον Παναθηναϊκό αντίστοιχα.

Μεγάλα παιχνίδια προέκυψαν στους ημιτελικούς στο Κύπελλο τόσο στους άνδρες όσο και στις γυναίκες έπειτα από την κλήρωση η οποία πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της ΕΟΠΕ την Τετάρτη (5/3). Παρουσία των εκπροσώπων όλων των ομάδων πέρα από την κλήρωση συζητήθηκαν και τα μέτρα ασφαλείας για τους αγώνες.

Υπενθυμίζουμε ότι τόσο η διοργάνωση στους άνδρες όσο και στις γυναίκες έχει χαρακτηριστεί ως ειδικών συνθηκών.

Πιο εύκολο έργο ο Ολυμπιακός

Ντέρμπι στους ημιτελικούς

Δύο μεγάλα παιχνίδια αναμένονται στους ημιτελικούς του Κυπέλλου των ανδρών. Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ και Κηφισιά - ΑΕΚ ήταν τα δύο ζευγάρια που προέκυψαν.

Το δεύτερο προβλέπεται ως πιο αμφίρροπο αφού θεωρητικά ο Ολυμπιακός αναμένεται να έχει πιο εύκολο έργο. Παράλληλα, περιμένουμε να δούμε την αντίδραση της ΑΕΚ με νέο προπονητή στον πάγκο της.

Αναλυτικά τα ζευγάρι των ημιτελικών του Φάιναλ 4 που θα διεξαχθεί 15-16 Μαρτίου στην Καλαμάτα:

Σάββατο 15 Μαρτίου
16.00 Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ
19.15 ΑΟ Κηφισιάς - ΑΕΚ

Κυριακή 16 Μαρτίου
19.30 Τελικός

Ντέρμπι αιώνιων στον ημιτελικό

Ντέρμπι στους ημιτελικούς

Στις γυναίκες η κλήρωση έφερε τον Ολυμπιακό αντιμέτωπο με τον Παναθηναϊκό στον πρώτο από τους δύο ημιτελικούς. Αυτή θα είναι η πέμπτη φορά που οι δύο αιώνιοι θα τεθούν αντιμέτωποι σε Φάιναλ 4.

Οι πράσινες έχουν τη μερίδα του λέοντος στις νίκες έχοντας επικρατήσει στα τρία από τα τέσσερα ραντεβού των δύο ομάδων. Μάλιστα, στις δύο φορές που οι αιώνιοι έχουν τεθεί αντιμέτωποι σε ημιτελικούς ο Παναθηναϊκός έχει ισάριθμες νίκες με 3-2 (2008, Ιεράπετρα) και με 3-0 (2009, Σύρος).

Στο άλλο ζευγάρι των ημιτελικών ο Πανναξιακός θα αντιμετωπίσει τον Ηρακλή. Οι δύο ομάδες θα βρεθούν για πρώτη φορά αντιμέτωπες αφού αυτή είναι η παρθενική συμμετοχή της ομάδας της Νάξου στη διοργάνωση.

Αναλυτικά τα ζευγάρια του Φάιναλ 4 που θα διεξαχθεί στην Πύλο 29 - 30 Μαρτίου:
Σάββατο 29 Μαρτίου

16.00 Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός
19.15 Πανναξιακός - Ηρακλής

Κυριακή 30 Μαρτίου
19.30 Τελικός

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ