Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Ο Φλώρος στηρίζει τις τιμωρημένες βολεϊμπολίστριες

Ο Φλώρος στηρίζει τις τιμωρημένες βολεϊμπολίστριες
INTIME SPORTS

Ο τεχνικός της εθνικής γυναικών, Τάκης Φλώρος, στάθηκε στο πλευρό των τεσσάρων τιμωρημένων αθλητριών, με δηλώσεις που έκανε.

" Η Λαμπρούση, η Καραγκούνη, η Γιώτα και η Ιβάνοβα είναι τέσσερις πολύτιμες μονάδες του ελληνικού γυναικείου βόλεϊ και δεν τίθεται ζήτημα αποκλεισμού τους από την Εθνική ομάδα.

Δεν περισσεύει κανείς από το άθλημα, πολύ περισσότερο τέσσερα νέα παιδιά γεμάτα όρεξη, ζωντάνια και ταλέντο", δήλωσε στο volleynews.gr ο ομοσπονδιακός προπονητής της Εθνικής γυναικών, Τάκης Φλώρος, ο οποίος για άλλη μια φορά δείχνει το ήθος του αλλά και τις υψηλές αξίες του δίνοντας το παράδειγμα για την πολιτική που θα πρέπει να ακολουθήσει η ΕΟΠΕ στο μέλλον:

" Αν θέλετε την γνώμη μου, τα κορίτσια έκαναν λάθος που δεν ήρθαν. Έπρεπε να ανταποκριθούν στην κλήση και να συζητήσουμε το πρόβλημα. Δεν θα τους έπαιρνε κανείς το κεφάλι. Νομίζω πως οι αθλήτριες είναι κάπου στη μέση. Ομως, δεν είναι ώρα για γκρίνιες. Αρκετές στεναχώριες έχουμε ως κοινωνία και ως άθλημα.

Πρέπει να κρατήσουμε ψηλά τις αξίες μας και μία από αυτές είναι οι Εθνικές ομάδες. Δεν πιέζεις κανέναν για να έρθει στην Εθνική ομάδα. Από μέρα σε μέρα περιμένουμε τον όμιλο του Προολυμπιακού για τον Νοέμβριο όπου εκεί οι τέσσερις κοπέλες δεν θα είναι μέσα, αλλά για μένα το θέμα τελειώνει εδώ. Φυσικά και θα υπολογίσω τις τέσσερις αθλήτριες για την Εθνική γυναικών την προσεχή Άνοιξη. Το μέλλον τους ανήκει".

TAGS Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ