VOLLEY LEAGUE ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Ολυμπιακός: Ανανέωσε και συνεχίζει για 10η σεζόν η Λαμπρούση

Η Τζίνα Λαμπρούση του Ολυμπιακού πανηγυρίζει πόντο κόντρα στον Άρη για τη Volley League γυναικών 2023-2024 στο "Μελίνα Μερκούρη" | Σάββατο 10 Φεβρουαρίου 2024
Η Τζίνα Λαμπρούση του Ολυμπιακού πανηγυρίζει πόντο κόντρα στον Άρη για τη Volley League γυναικών 2023-2024 στο "Μελίνα Μερκούρη" | Σάββατο 10 Φεβρουαρίου 2024 ΚΛΟΝΤΙΑΝ ΛΑΤΟ/EUROKINISSI SPORTS

Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε την επέκταση της συνεργασίας του με την Τζίνα Λαμπρούση. Η αρχηγός του τμήματος βόλεϊ γυναικών των ερυθρόλευκων θα παραμείνει για 10η σεζόν στην ομάδα.

Ο Ολυμπιακός γνωστοποίησε την ανανέωση της συνεργασίας με την Τζίνα Λαμπρούση. Η αρχηγός του τμήματος βόλεϊ γυναικών του πειραϊκού συλλόγου θα συνεχίσει να αγωνίζεται για δέκατη σεζόν με την φανέλα της ομάδας.

Η 31χρονη κεντρικός έχει κατακτήσει με την ομάδα επτά πρωταθλήματα Ελλάδας και ισάριθμα Κύπελλα Ελλάδας και σε διεθνείς διοργανώσεις το CEV Challenge Cup το 2018 και την δεύτερη θέση το 2017.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ολυμπιακού

"Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με την Τζίνα Λαμπρούση. Η αρχηγός και Ελληνίδα κεντρική υπέγραψε το νέο της συμβόλαιο και παραμένει στο ρόστερ της ομάδας βόλεϊ Γυναικών του συλλόγου."

Οι δηλώσεις της Λαμπρούση στην ιστοσελίδα του Ερασιτέχνη: "Είμαι χαρούμενη που για 10η σεζόν θα εκπροσωπώ τα χρώματα της ομάδας. Ειδικά αυτή τη χρονιά, που ο σύλλογος κλείνει τα 100 του χρόνια. Οπότε, θα πρέπει να πετύχουμε τους στόχους, που και φέτος είναι υψηλοί, για να κάνουμε τον κόσμο μας χαρούμενο. Σας περιμένουμε στο γήπεδο και εύχομαι, να έχουμε μια υγιή χρονιά χωρίς τραυματισμούς".

TAGS VOLLEY LEAGUE ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ