ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός, Champions League βόλεϊ: Πού θα δείτε τη ρεβάνς με τη Λας Πάλμας για την πρόκριση στον τρίτο προκριματικό γύρο

Ολυμπιακός, Champions League βόλεϊ: Πού θα δείτε τη ρεβάνς με τη Λας Πάλμας για την πρόκριση στον τρίτο προκριματικό γύρο
INTIME SPORTS

Έχοντας ξεκάθαρο προβάδισμα πρόκρισης στον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει την Πέμπτη (10/10) στη ρεβάνς τη Λας Πάλμας. Πού θα δείτε το παιχνίδι.

Ο Ολυμπιακός επικράτησε την περασμένη Τετάρτη (2/10) με 3-0 σετ της Λας Πάλμας στο Μελίνα Μερκούρη με πρωταγωνιστή τον Ατανασίεβιτς και πήρε προβάδισμα πρόκρισης στον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League.

Το βράδυ της Πέμπτης (10/10) οι "ερυθρόλευκοι" θα προσπαθήσουν στη ρεβάνς στα Κανάρια Νησιά θέλει να ολοκληρώσουν τη δουλειά τους.

Το ματς θα ξεκινήσει στις 21:00, θα μεταδοθεί από το COSMOTE SPORT 7 HD, ενώ φυσικά μπορείτε να το παρακολουθήσετε επίσης, κι από το Match Center του SPORT24.

Θυμίζουμε πως σε περίπτωση πρόκρισης στον τρίτο προκριματικό γύρο του CEV Champions League, οι Πειραιώτες θα αντιμετωπίσουν με τον νικητή του ζευγαριού Σένενβερντ (πρωταθλήτρια Ελβετίας) - Μπράσοφ (πρωταθλήτρια Ρουμανίας), με έπαθλο μια θέση στη φάση των ομίλων.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ MEDIA CHAMPIONS LEAGUE ΒΟΛΕΪ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ