CHAMPIONS LEAGUE ΒΟΛΕΪ

Ολυμπιακός - Στρούμιτσα 3-0: Άνετα στον 2ο γύρο του Champions League οι ερυθρόλευκοι, αγωνία για τον τραυματισμό του Τζούριτς

Ολυμπιακός - Στρούμιτσα 3-0: Άνετα στον 2ο γύρο του Champions League οι ερυθρόλευκοι, αγωνία για τον τραυματισμό του Τζούριτς
Ο Περίν πανηγυρίζει την κατάκτηση πόντο του με τη φανέλα του Ολυμπιακού EUROKINISSI SPORTS

Ο Ολυμπιακός κέρδισε σαν σε προπόνηση ξανά τη Στρούμιτσα με 3-0 σετ, αυτή τη φορά στο "Μελίνα Μερκούρη, και προκρίθηκε στον 2ο γύρο του CEV Champions League. Αγωνία στις τάξεις των ερυθρόλευκων για τον τραυματισμό του Δημήτρη Τζούριτς. Από αυτό το ζευγάρι θα προκύψει ο επόμενος αντίπαλος των Πειραιωτών.

Ο Ολυμπιακός πέτυχε τη δεύτερη νίκη του κόντρα στη Στρούμιτσα και συνεχίζει το ταξίδι του στο CEV Champions League με μοναδικό στόχο τη συμμετοχή του για δεύτερη σερί σεζόν στους ομίλους της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Οι "ερυθρόλευκοι" όπως στη Βόρεια Μακεδονία έτσι και στο "Μελίνα Μερκούρη", στο πρώτο φετινό τους εντός έδρας ματς, κέρδισαν άνετα με 3-0 σετ και προκρίθηκαν στον 2ο γύρο του θεσμού.

Οι νταμπλούχοι Ελλάδας δεν συνάντησαν δυσκολία σε κανένα σημείο του αγώνα, έδειξαν σε όλα τα επιμέρους κομμάτια της αναμέτρησης ότι βρίσκονται πολλά επίπεδα πάνω από την αντίπαλό τους και με μπροστάρη Αλεξάνταρ Ατανασίεβιτς πήραν το ροζ φύλλο αγώνα.

Μελανό σημείο του ματς ήταν ο τραυματισμός του αρχηγού του Ολυμπιακού και MVP της περσινής Volley League ανδρών, Δημήτρη Τζούριτς, ο οποίος τραυματίστηκε στον δεξιό του αστράγαλο κατά τη διάρκεια του 2ου σετ σκορπώντας ανησυχία στις τάξεις της ομάδας.

Πλέον, οι "ερυθρόλευκοι" περιμένουν να μάθουν τον αντίπαλό τους, που θα προκύψει από τον νικητή του ζευγαριού Γουάγουας Λας Πάλμας - Μπενφίκα, με τους Ισπανούς να έχουν κερδίσει στο πρώτο ματς 3-1 στην έδρα τους.

Ο πρώτος αγώνας είναι προγραμματισμένος να διεξαχθεί 1-3 Οκτωβρίου και η ρεβάνς 8-10 του μηνός.

Τα σετ: 25-19, 25-17, 25-21

TAGS CHAMPIONS LEAGUE ΒΟΛΕΪ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ