VOLLEY LEAGUE ΑΝΔΡΩΝ

Ολυμπιακός, βόλεϊ ανδρών: Ανανέωσε με τον πρώτο σκόρερ του την περσινή σεζόν, Τόνσεκ Στερν

Ολυμπιακός, βόλεϊ ανδρών: Ανανέωσε με τον πρώτο σκόρερ του την περσινή σεζόν, Τόνσεκ Στερν
OLYMPIACOS SFP

Για τρίτη σερί σεζόν παίκτης του Ολυμπιακού θα αποτελεί ο Τόνσεκ Στερν, καθώς οι "ερυθρόλευκοι" το μεσημέρι της Παρασκευής (12/07) ανακοίνωσαν την επέκταση του συμβολαίου του Σλοβένου διαγώνιου.

Το μεγαλύτερου επιθετικό "όπλο" την περσινή σεζόν διατήρησε ο Ολυμπιακός, ο οποίος ανανέωσε το συμβόλαιο του Τόνσεκ Στερν.

Ο 28χρονος διαγώνιος, που θα συμμετάσχει με την εθνική Σλοβενίας στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι, θα συνεχίσει για τρίτη φορά να φοράει την "ερυθρόλευκη" φανέλα.

Στα δύο χρόνια παρουσίας του στον Πειραιά έχει πανηγυρίσει δύο Volley League ανδρών, ένα Κύπελλο Ελλάδας και φυσικά στο Challenge Cup το 2023.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ολυμπιακού

"Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με τον Τόνσεκ Στερν. Ο διεθνής Σλοβένος διαγώνιος υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο και παραμένει στο ρόστερ της ομάδας βόλεϊ Ανδρών του συλλόγου.

Η δήλωση του Τόνσεκ Στερν: "Είμαι πολύ χαρούμενος και περήφανος, που συνεχίζω για τρίτη σερί σεζόν να φοράω αυτή τη φανέλα, τα ερυθρόλευκα, που συνεχίζω στον Ολυμπιακό! Είχαμε δύο καλές σεζόν, με καλά αποτελέσματα και σημαντικούς τίτλους, αλλά φέτος, μπορούμε να είμαστε ακόμη πιο αισιόδοξοι, για ακόμα καλύτερα πράγματα.

Ο κορμός παραμένει σταθερός στην ομάδα, κάτι πολύ σημαντικό, ενώ γίνονται και πολύ σημαντικές προσθήκες και θα είμαστε ακόμα καλύτεροι. Θέλω να βοηθήσω όσο μπορώ τον Ολυμπιακό, να δώσω το μέγιστο. Τώρα, είμαι συγκεντρωμένος πρώτα στους Ολυμπιακούς Αγώνες, θα συμμετάσχουμε για πρώτη φορά με την Εθνική. Θα είμαι συγκεντρωμένος εκεί και μετά, θα επιστρέψω στην Ελλάδα, για να αρχίσουμε τη σκληρή δουλειά για τη νέα σεζόν. Ανυπομονώ".

TAGS VOLLEY LEAGUE ΑΝΔΡΩΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ