CHAMPIONS LEAGUE ΒΟΛΕΪ

Ολυμπιακός, βόλεϊ ανδρών: Αυτοί είναι οι αντίπαλοι και το πρόγραμα των ερυθρόλευκων στον όμιλο του Champions League

CEV CHAMPIONS LEAGUE 2024-2025 /  -   (  / EUROKINISSI)
Παίκτες του Ολυμπιακού πανηγυρίζουν πόντο κόντρα στην Μπράσοφ EUROKINISSI SPORTS

Ο Ολυμπιακός τελείωσε τη δουλειά στο "Μελίνα Μερκούρη", πήρε τα δύο σετ που χρειαζόταν κόντρα στην Μπράσοφ και προκρίθηκε στους ομίλους του Champions League. Αυτοί είναι οι αντίπαλοι των "ερυθρόλευκων" στην τελική φάση της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε τον έναν από τους βασικούς του στόχους για τη φετινή επετειακή χρονιά του συλλόγου, που συμπληρώνει τα 100 χρόνια ζωής του.

Οι "ερυθρόλευκοι" πήραν τα δύο πολυπόθητα σετ κόντρα στην Μπράσοφ και για δεύτερη σερί σεζόν προκρίθηκαν στους ομίλους του Champions League βόλεϊ.

Οι Πειραιώτες γνωρίζουν ήδη τους αντιπάλους τους, αφού θα τοποθετηθούν στον δεύτερο από τους πέντε συνολικά ομίλους της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Εκεί θα αντμετωπίσουν τις Μόντσα από την Ιταλία, τη Φενέρμπαχτσε από την Τουρκία και τους Γκρίζλις από το Γκίσεν της Γερμανίας.

Μάλιστα, η πρεμιέρα των νταμπλούχων Ελλάδας έχει οριστεί για τις 14 Νοεμβρίου στην έδρα της Μόντσα, με τα δύο επόμενα παιχνίδια, που θα ολοκληρώσουν και τον πρώτο γύρο, να είναι στο "Μελίνα Μερκούρη" πρώτα με τους Γκρίζλις και έπειτα με τη Φενέρ.

Από τη φάση των ομίλων προκρίνονται οι πέντε πρώτοι απευθείας στα προημιτελικά, ενώ οι δεύτερες ομάδες μαζί με την καλύτερη τρίτη χωρίζονται σε τρία ζευγάρια και παίζουν σε διπλούς αγώνες για την πρόκριση στους οκτώ της διοργάνωσης.

Την ίδια στιγμή, οι τέσσερις εναπομείναντες τρίτες συνεχίζουν στο CEV Cup.

Αναλυτικά το πρόγραμμα του Ολυμπιακού στο Champions League

1η αγωνιστική

  • Μόντσα - Ολυμπιακός

2η αγωνιστική

  • Ολυμπιακός - Γκρίζλις

3η αγωνιστική

  • Ολυμπιακός - Φενέρμπαχτσε

4η αγωνιστική

  • Γκρίζλις - Ολυμπιακός

5η αγωνιστική

  • Ολυμπιακός - Μόντσα

6η αγωνιστική

  • Φενέρμπαχτσε - Ολυμπιακός
TAGS CHAMPIONS LEAGUE ΒΟΛΕΪ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ