CHAMPIONS LEAGUE ΒΟΛΕΪ

Ολυμπιακός, βόλεϊ ανδρών: Αυτός είναι ο αντίπαλος των ερυθρόλευκων στον 3ο γύρο του Champions League

Ολυμπιακός, βόλεϊ ανδρών: Αυτός είναι ο αντίπαλος των ερυθρόλευκων στον 3ο γύρο του Champions League
INTIME SPORTS

Ο Ολυμπιακός πήρε τα δύο σετ, που χρειάζονταν, κόντρα στη Λας Πάλμας και προκριθήκε στον 3ο γύρο του Champions League βόλεϊ ανδρών. Δείτε το τελευταίο εμπόδιο των "ερυθρόλευκων" για την είσοδό του στους ομίλους της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Ο Ολυμπιακός πήρε τα δύο σετ, που χρειάζονταν, απέναντι στη Λας Πάλμας, αυτή τη φορά στην Ισπανία, μετά και το 3-0 στο "Μελίνα Μερκούρη" και προκρίθηκε στον 3ο γύρο του Champions League βόλεϊ ανδρών.

Μάλιστα, αξίζει να σημειωθεί ότι αν και οι Πειραιώτες ήταν το φαβορί στο μεταξύ τους ζευγάρωμα, η ισπανική ομάδα την περσινή σεζόν έφτασε μέχρι τα προημιτελικά της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Τελευταίος αντίπαλος των "ερυθρόλευκων" πριν την είσοδο στους ομίλους είναι η πρωταθλήτρια Ρουμανίας Μπράσοφ, η οποία στα διπλά ματς απέκλεισε τη Σένενβερντ από την Ελβετία.

Στο πρώτο παιχνίδι οι Ρουμάνοι επικράτησαν με 3-1 εκτός έδρας, ενώ στη ρεβάνς στο γήπεδό τους αν και έχασαν με 3-2 προκρίθηκαν χάρις στα δύο σετ (θεωρητικά συνέλεξαν συνολικά τέσσερις βαθμούς έναντι τριών των Ελβετών).

TAGS CHAMPIONS LEAGUE ΒΟΛΕΪ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ