VOLLEY LEAGUE ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Ολυμπιακός, βόλεϊ γυναικών: Ανακοίνωσε την επιστροφή της Νάσιας Φακοπουλίδου

Ολυμπιακός, βόλεϊ γυναικών: Ανακοίνωσε την επιστροφή της Νάσιας Φακοπουλίδου
OLYMPIACOS SFP

Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε την έναρξη της συνεργασίας του με την Νάσια Φακοπουλίδου. Η 26χρονη ακραία επιστρέφει στους ερυθρόλευκους.

Με την φανέλα του Ολυμπιακού θα αγωνίζεται τη νέα σεζόν η Νάσια Φακοπουλίδου. Η 26χρονη ακραία επιστρέφει στους ερυθρόλευκους, αφού ολοκλήρωσε την περυσινή αγωνιστική σεζόν με την ΟΦΑ Απολλώνιος.

Η Φακοπουλίδου διαθέτει πλούσια εμπειρία στο βιογραφικό της καθώς έχει περάσει από ποικίλες ομάδες όπως: ΑΟ Αιγάλεω, Αμαζόνες, Παναθηναϊκός, ΖΑΟΝ, ΑΟ Μαρκόπουλου, Φιλαθλητικός Λαρισαϊκός, Αρχέλαος Κατερίνης και Πιερικός που ξεκίνησε την καριέρα της.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ολυμπιακού

Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με την Νάσια Φακοπουλίδου. Η Ελληνίδα ακραία (22/5/1998, 1,81μ.) υπέγραψε το νέο της συμβόλαιο και επιστρέφει στο ρόστερ της ομάδας βόλεϊ Γυναικών του συλλόγου.

Είναι η δεύτερη «θητεία» της Νάσιας Φακοπουλίδου με την ερυθρόλευκη φανέλα. Η Ελληνίδα ακραία αγωνίστηκε στον σύλλογό μας στο δεύτερο μισό της σεζόν 2020-21. Πέρυσι, έπαιξε στον ΟΦΑ Απολλώνιο, ενώ από το 2017 έως το 2023, πέρασε από ΑΟ Μαρκόπουλου, ΖΑΟΝ, Παναθηναϊκό, ΑΟ Αιγάλεω και Αμαζόνες.

Η δήλωση της Φακοπουλίδου στην επίσημη ιστοσελίδα του Ολυμπιακού: "Είμαι πολύ χαρούμενη που επιστρέφω στην οικογένεια του Ολυμπιακού. Ήταν κάτι το οποίο επιθυμούσα από την πρώτη στιγμή, όταν αποχώρησα λόγω των φοιτητικών μου υποχρεώσεων. Εύχομαι, πρώτα από όλα, να είμαστε υγιείς και να έχουμε μια χρονιά γεμάτη επιτυχίες με την ομάδα".

TAGS VOLLEY LEAGUE ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ