VOLLEY LEAGUE ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Ολυμπιακός, βόλεϊ γυναικών: Ανανέωσε για δύο χρόνια με την Μαριαλένα Αρτακιανού

Ολυμπιακός, βόλεϊ γυναικών: Ανανέωσε για δύο χρόνια με την Μαριαλένα Αρτακιανού
OLYMPIACOS SFP

Ο Ολυμπιακός γνωστοποίησε την ανανέωση της συνεργασίας του με την Μαριαλένα Αρτακιανού για δύο έτη. Η διεθνής λίμπερο, την περυσινή σεζόν πανηγύρισε την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας με τους ερυθρόλευκους και θα συνεχίσει να ενισχύει το ρόστερ της ομάδας.

Με τη φανέλα του Ολυμπιακού θα συνεχίσει να αγωνίζεται για τα επόμενα δύο έτη η Μαριαλένα Αρτακιανού. Η 30χρονη λίμπερο, αποτέλεσε βασικό στέλεχος της ομάδας των "ερυθρόλευκων" την περυσινή σεζόν και θα συνεχίσει να ενισχύει το ρόστερ έως το 2026.

Η Αρτακιανού πανηγύρισε την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας με τον Ολυμπιακό την αγωνιστική περίοδο που ολοκληρώθηκε, ενώ τη σεζόν 2022/23 αγωνιζόταν με την φανέλα της ΑΕΚ.

Οι Πειραιώτες προχωρούν τον σχεδιασμό εν όψει της νέας περιόδου. Η διεθνής λίμπερο αποτελεί την τέταρτη διαδοχική ανανέωση αθλήτριας στο γυναικείο τμήμα βόλεϊ των ερυθρόλευκων μετά τις Τζίνα Λαμπρούση, Γιας Νίζετιχ και Μπιάνκα Φαριόλ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ολυμπιακού

"Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με την Μαριαλένα Αρτακιανού. Η διεθνής λίμπερο υπέγραψε το νέο της συμβόλαιο, διετούς διάρκειας και παραμένει στο ρόστερ της ομάδας βόλεϊ Γυναικών του συλλόγου. "

Οι δηλώσεις της Αρτακιανού στην ιστοσελίδα του Ολυμπιακού: " Είμαι πολύ χαρούμενη που θα συνεχίσω στην ομάδα βόλεϊ του Ολυμπιακού. Θέλω να ευχηθώ υγεία, πάνω από όλα, σε όλους τους αθλητές και τις αθλήτριες, γιατί αυτό είναι το πιο σημαντικό. Θα δουλέψουμε όλοι πολύ σκληρά, ώστε να πετύχει η ομάδα και εμείς προσωπικά τους στόχους μας. Χαίρομαι πολύ, που χρόνο με το χρόνο, το πρωτάθλημα αναβαθμίζεται όλο και περισσότερο, υπάρχει μεγάλος ανταγωνισμός και αυτό βοηθάει πάρα πολύ εμάς τις αθλήτριες να εξελισσόμαστε όλο και περισσότερο! Βλέπουμε, ότι τα τελευταία χρονιά, μέχρι το τέλος δε ξέρουμε ποιος μπορεί να είναι ο πρωταθλητής και ότι έχουν γίνει τρομερές ανατροπές και αυτό είναι το πιο συναρπαστικό. Εύχομαι σε όλες τις ομάδες καλή αγωνιστική σεζόν."

TAGS VOLLEY LEAGUE ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ