VOLLEY LEAGUE ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Ολυμπιακός, βόλεϊ γυναικών: Για ακόμη έναν χρόνο στους ερυθρόλευκους η Νίζετιχ

Ολυμπιακός, βόλεϊ γυναικών: Για ακόμη έναν χρόνο στους ερυθρόλευκους η Νίζετιχ
OLYMPIACOS SFP

Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε την ανανέωση της συνεργασίας του με την Γιας Νίζετιχ, η οποία θα φορέσει την "ερυθρόλευκη" φανέλα για δεύτερη σεζόν.

Στη δεύτερη ανανέωση αθλήτριάς του από το περσινό ρόστερ προχώρησε ο Ολυμπιακός. Μετά την εμβληματική αρχηγό των Πειραιωτών, Τζίνα Λαμπρούση, σειρά πήρε η Γιας Νίζετιχ.

Η Αργεντίνα ακραία αποτέλεσε ένα από τα βασικά επιθετικά "όπλα" των "ερυθρόλευκων" τη χρονιά και η διοίκηση σε συνεννόηση με τον Λορέντζο Μιτσέλι προχώρησε στη σύναψη νέας συνεργασίας με την 35χρονη βολεϊμπολίστρια.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ολυμπιακού

"Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με την Γιας Νίζετιχ. Η διεθνής Αργεντίνα ακραία υπέγραψε το νέο της συμβόλαιο και παραμένει στο ρόστερ της ομάδας βόλεϊ Γυναικών του συλλόγου.

Η δήλωση της Γιας Νίζετιχ: "Είμαι πολύ χαρούμενη και περήφανη που συνεχίζω σε αυτό το καταπληκτικό κλαμπ. Η περασμένη σεζόν ήταν τόσο έντονη και πιστεύω, ότι η επόμενη θα είναι αξέχαστη! Είμαι τόσο ενθουσιασμένη που ξεκινάμε τη νέα σεζόν με την ομάδα, ανυπομονώ. Πάμε Ολυμπιακέ".

TAGS VOLLEY LEAGUE ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ