CHALLENGE CUP

Παναθηναϊκός - Σενουά 3-0: Το τριφύλλι πήρε τη νίκη και κρατάει στα χέρια του την πρόκριση στον επόμενο γύρο του Challenge Cup

Παναθηναϊκός - Σενουά 3-0: Το τριφύλλι πήρε τη νίκη και κρατάει στα χέρια του την πρόκριση στον επόμενο γύρο του Challenge Cup

Ο Παναθηναϊκός πήρε τη νίκη με 3-0 απέναντι στη Σενουά από την Ελβετία και κρατάει στα χέρια του την πρόκριση στην επόμενη φάση του Challenge Cup.

Ο Παναθηναϊκός φιλοξένησε την Σενουά για τη φάση των 64 του Challenge Cup στο βόλεϊ ανδρών. Οι πράσινοι επικράτησαν 3-0 των Ελβετών και έκαναν το πρώτο βήμα για την πρόκριση. Η ρεβάνς είναι προγραμματισμένη στις 15 Οκτωβρίου στις 20:00.

Στο πρώτο σετ οι δύο ομάδες βρίσκταν κοντά, τουλάχιστον μέχρι το 15-14. Τότε οι πράσινοι πάτησαν γκάζι και με ένα 4-0 έκαναν το 19-14. Οι φιλοξενούμενοι πλησίασαν, ωστόσο το τριφύλλι έκλεισε το σετ με 25-21.

Στο δεύτερο σετ Παναθηναϊκός και Σενουά παρέμεναν κοντά, με τους πράσινους να έχουν ένα μικρό προβάδισμα και το οποίο διαχειρίζονταν. Κάπως έτσι, έκαναν το 2-0 με 25-20.

Ο Παναθηναϊκός έκλεισε το σετ και το παιχνίδι με 25-20. Φρόντισε να πάρει πάλι την διαφορά και να τη διαχειρίζεται, με τους Ελβετούς να μην καταφέρουν να περάσουν μπροστά.

TAGS CHALLENGE CUP ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ