ΒΟΛΕΪ

Πρεμιέρα με Γαλλία για τους Έφηβους

Πρεμιέρα με Γαλλία για τους Έφηβους
Εθνική Εφήβων

Απέναντι στη Γαλλία θα ξεκινήσει τις υποχρεώσεις της η Εθνική εφήβων στα τελικά του Παγκοσμίου

" Κάναμε το όνειρο πραγματικότητα φτάνοντας εδώ στα τελικά. Θα συνεχίσουμε να ονειρευόμαστε. Μετέχουμε σε ένα δύσκολο όμιλο όπου υπάρχουν ομάδες παγκοσμίου φήμης όπως η Γαλλία, η Κούβα και η Αργεντινή. Όμως όπως προείπα θα συνεχίσουμε να ονειρευόμαστε", επεσήμανε ο ομοσπονδιακός προπονητής, Γιώργος Καραβιδόπουλος, κατά τη διάρκεια της κοινής συνέντευξης Τύπου που έδωσαν οι τεχνικοί των ομάδων που μετέχουν στη διοργάνωση αλλά και οι αρχηγοί.

" Περάσαμε από έναν δύσκολο όμιλο όπου μετείχαν η Κροατία, η Σερβία και η Ολλανδία φτάνοντας ως εδώ. Είμαστε αποφασισμένοι να πετύχουμε το καλύτερο δίνοντας τον καλύτερό μας εαυτό", υποσχέθηκε ο αρχηγός της ελληνικής ομάδας, Μίταρ Τζούριτς.

Ο Γάλλος προπονητής Μαρκ Φρανκαστέλ υποστήριξε τα εξής: " Μετέχουμε σε έναν δύσκολο όμιλο και θα προσπαθήσουμε βήμα-βήμα, παιχνίδι με παιχνίδι, πετυχαίνοντας το καλύτερο και παράλληλα παίζοντας καλό βόλεϊ".

Ο δεύτερος αντίπαλος της Εθνικής μας ομάδας, ο Κουβανός Κάλα Ροντρίγκες, είπε: " Είμαστε σε δύσκολο όμιλο αλλά πιστεύω ότι θα περάσουμε στην επόμενη φάση και αν είναι δυνατόν να φτάσουμε στον τελικό".

Τέλος ο αρχηγός της ομάδας της Αργεντινής, Νικολάς Ουριάρτε, είπε: " Είναι δύσκολος ο όμιλος με την Ελλάδα, την Κούβα και τη Γαλλία αλλά είμαστε αποφασισμένοι να πετύχουμε κάτι καλύτερο από την πέμπτη θέση που πήραμε στο Μαρόκο".

Η συνάντηση της Εθνικής μας ομάδας με τη Γαλλία θα πραγματοποιηθεί στο Μπάντμπιγκτον Χολ (5.000 θέσεων) το οποίο στεγάζεται σε ένα εκπληκτικό αθλητικό κέντρο, με γήπεδα για όλα τα αθλήματα, σχολείο και πανεπιστήμιο.









ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ