ΒΟΛΕΪ

Το καλύτερο πριμ

Το καλύτερο πριμ
Λεώνης

Τόσο ο Αλέκος Λεώνης, όσο και ο Άντερς Κρίστιανσον εκθείασαν την απόδοση του Ηρακλή

Ο έμπειρος προπονητής εντυπωσιάστηκε και από τη συμπεριφορά των παικτών του, αφού " σε όλα τα παιχνίδια των πλέι οφ έχουμε αποδώσει πολύ καλό βόλεϊ και παίζουμε σαν ομάδα. Αυτό όμως που με εντυπωσιάζει είναι η σοβαρότητα με την οποία οι παίκτες μου αντιμετωπίζουν αυτά τα παιχνίδια. Ο Παναθηναϊκός διαθέτει μεγάλους παίκτες αλλά σήμερα φάνηκε πως δεν έφτανε μόνο αυτό. Όσο εμείς παίζουμε σαν ομάδα δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτε. Ο Παναθηναϊκός είναι μία μεγάλη ομάδα αλλά σήμερα έδειξε ότι έχει πολλά προβλήματα".

Εντυπωσιάστηκε ο Λεώνης, εντυπωσιάστηκε και ο διάδοχος του. Ο Σουηδός προπονητής που βρέθηκε στην κερκίδα για να παρακολουθήσει τη νέα ομάδα του, τόνισε:

" Ο Ηρακλής έπαιξε σαν ομάδα και κέρδισε. Όλοι τους έδωσαν το καλύτερο εαυτό. Ο Παναθηναϊκός έχει πολύ καλούς παίκτες αλλά όταν αλλάζεις τη μισή και παραπάνω ομάδα χάνεις από το αρχικό σου σχήμα. Πιστεύω ότι όλοι οι παίκτες του Ηρακλή πήγαν καλά. Τι να πω όλοι τους ήταν εξαιρετικοί".

Ο Φρέντι Μπρουκς από την πλευρά του τόνισε " όπως είχα και στο πρώτο παιχνίδι οι τελικοί είναι τελικοί. Ο Παναθηναϊκός είναι μία πολύ καλή ομάδα πολλές φορές ένα παιχνίδι κρίνεται όχι στη δυναμική μίας ομάδας αλλά στο πάθος , στη θέληση και στη καρδιά. Και εμείς είχαμε καρδιά".





ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ