ΒΟΛΕΪ

Τον Σαρικεΐσογλου απέκτησε ο Άρης

Τον Σαρικεΐσογλου απέκτησε ο Άρης
Σαρικεΐσογλου

Μετά από ένα χρόνο απουσίας, ο 26χρονος ακραίος, Μιχάλης Σαρικεΐσογλου επέστρεψε στον Άρη

Την περασμένη σεζόν, ο 26χρονος ακραίος φόρεσε τη φανέλα του ΠΑΟΚ, αλλά αποχώρησε από το "δικέφαλο του Βορρά" και με συνοπτικές διαδικασίες συμφώνησε με τον Άρη.
" Είμαι πολύ χαρούμενος που επιστρέφω στην ομάδα. Είναι μεγάλη τιμή για κάθε αθλητή να φορά την φανέλα του Αρη κι εγώ από την πλευρά μου είμαι έτοιμος να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό προκειμένου να δικαιώσω τόσο τον προπονητή μου, Γιώργο Οικονομίδη, όσο και τον πρόεδρο του Α.Σ. Αρη, Νίκο Παπαδόπουλο, για την εμπιστοσύνη που έδειξαν σε μένα", δήλωσε λίγο μετά την επίτευξη της συμφωνίας, ο Σαρικεΐσογλου, για να συμπληρώσει:

" Στόχος μου είναι να δουλέψω σκληρά στις προπονήσεις και να βοηθήσω όσο περισσότερο μπορώ, ώστε η ομάδα να πετύχει τους στόχους της για τη νέα χρονιά. Στόχος του Αρη είναι να πηγαίνει κάθε χρόνο και καλύτερα, ν΄ανεβαίνει ένα σκαλί παραπάνω. Μάλιστα, φέτος έχουμε και την πρόκληση του Βαλκανικού Κυπέλλου, την τελική φάση της οποίας θα διοργανώσει στην Θεσσαλονίκη ο Αρης κι οπωσδήποτε στόχος μας είναι να φέρουμε την ομάδα στην υψηλότερη θέση".

Η καριέρα του Σαρικεΐσογλου:

1999-06 ΑΟΣ
2006-07 Επίκουρος
2007-08 ΑΡΗΣ
2008-09 ΠΑΟΚ









ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ