ΒΟΛΕΪ

"Τούρκος" ο Βραζιλιάνος

"Τούρκος" ο Βραζιλιάνος
Ηρακλής με Παναθηναϊκό

Ο Φραντσίσκο Ντος Σάντος απάντησε με ανάλογο ύφος στον Αντρέι Κράβαρικ

Ο αρχηγός του Ηρακλή επισήμανε ότι η νίκη της ομάδας του αποτελεί και "δώρο του αντίπαλου προπονητή". Ο Ντος Σάντος απάντησε με κοπλιμέντο: " Νομίζω ότι κάθε ένας από εμάς θα ήταν καλύτερο να κοιτάζει τη δουλειά του, κατά συνέπεια και ο Κράβαρικ τη δική του, στην οποία είναι πολύ καλός".

Κατά τ'άλλα ο Βραζιλιάνος τεχνικός παραδέχθηκε την ανωτερότητα του Ηρακλή, άφησε όμως αιχμές για την κατάσταση του κλειστού της Μίκρας.

" Ο Ηρακλής άξιζε τη νίκη αφού έπαιξε καλύτερα. Εμείς δεν καταφέραμε να βρούμε ρυθμό, κάναμε αρκετά λάθη τα οποία μας στοίχισαν. Θα ήθελα να τονίσω ότι το γήπεδο στο οποίο αγωνιστήκαμε σήμερα δεν είναι κατάλληλο για βόλεϊ. Είναι κρίμα αγώνες ομάδων τόσο υψηλού επιπέδου να γίνονται κάτω από τέτοιες συνθήκες με τις μπάλες να βρίσκουν κάθε τόσο στο ταβάνι αδικώντας τις προσπάθειες και των δύο αντιπάλων. Θεωρώ ότι τέτοια γήπεδα ζημιώνουν το ελληνικό βόλεϊ και οι υπεύθυνοι θα πρέπει να το κοιτάξουν. Όσο για εμάς, πρέπει να διορθώσουμε τα λάθη μας και θα το κάνουμε".

Εξέφρασε την πεποίθηση ότι "η ομάδα θα δυναμώσει από την ήττα", άποψη με την οποία συμφώνησε και ο Σωτήρης Πανταλέων.

Ο διεθνής κεντρικός σχολίασε " μπορεί να ήταν μια ήττα με 3-0 όμως όλα τα σετ κρίθηκαν στο τέλος. Δίκαια ο Ηρακλής κέρδισε τον αγώνα. Είχα πει ξανά πως θα έπρεπε να παίξουμε καλύτερα από ό,τι στην Αθήνα αν θέλαμε να κερδίσουμε εκτός έδρας. Αυτό δεν έγινε σήμερα όμως η σειρά των τελικών συνεχίζεται και θα έχουμε τις ευκαιρίες που πρέπει για να τα καταφέρουμε".







ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ