Volley League Γυναικών: Το Super Cup επιστρέφει έπειτα από δώδεκα χρόνια

Ο πρωταθλητής Παναθηναϊκός και ο Κυπελλούχος Ολυμπιακός θα διεκδικήσουν τον πρώτο τίτλο της χρονιάς
Eurokinissi Sports
Η ΕΟΠΕ ανακοίνωσε πως ο θεσμός του Super Cup επιστρέφει στο καλεντάρι της Volley League Γυναικών έπειτα από δώδεκα ολόκληρα χρόνια.
Ύστερα από δώδεκα χρόνια απουσίας, η Ελληνική Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης ανακοίνωσε πως το Super Cup θα αναβιώσει και θα ενταχθεί στο καλεντάρι της Volley League Γυναικών.
Έτσι, ο πρωταθλητής Παναθηναϊκός και ο κυπελλούχος Ολυμπιακός θα αναμετρηθούν την Τετάρτη 18 Δεκεμβρίου στις 19:00 στο κλειστό γυμναστήριο “Νίκος Παξιμαδάς” στην Πετρούπολη διεκδικώντας τον πρώτο τίτλο της χρονιάς.
Η αναμέτρηση για το Super Cup θα μεταδοθεί απευθείας από την ΕΡΤ 2 και σύμφωνα με την ΕΟΠΕ θα αποτελέσει “έναν αγώνα γιορτή, ο οποίος επιστρέφει για να καθιερωθεί, μόνιμα πλέον, και να αποτελέσει ένα ακόμη σημείο αναφοράς για το γυναικείο βόλεϊ”.