VOLLEY LEAGUE ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Volley League γυναικών: Άνοιξε ο δρόμος για τη συμμετοχή των Αμαζόνων στο πρωτάθλημα

Volley League γυναικών: Άνοιξε ο δρόμος για τη συμμετοχή των Αμαζόνων στο πρωτάθλημα
INTIME SPORTS

Μετά την απόφαση του ΔΣ της ΕΟΠΕ να δώσει προτεραιότητα στις ομάδες της Pre League για να αντικαταστήσουν την Ακαδημία Πρωταθλητών Πεύκων στη Volley League γυναικών της νέας σεζόν, ανοίγει ο δρόμος για τη συμμετοχή των Αμαζόνων.

Συνεδρίασε την Παρασκευή (04/07) ΔΣ της ΕΟΠΕ με κύριο θέμα της συζήτησης να είναι η αντικατάσταση της Ακαδημίας Πρωταθλητών Πεύκων, η οποία την Τρίτη (02/07) με ανακοίνωσή της γνωστοποίησε ότι δεν θα κατέβει στη Volley League γυναικών της σεζόν 2024/25.

Η απόφαση της συνεδρίασης ήταν ότι "προτεραιότητα θα δοθεί στις ομάδες με βάση την τελική κατάταξη της Pre League τη σεζόν 2023-24 και μέχρι να βρεθεί ομάδα που θα πάρει τη θέση των Πρωταθλητών Πεύκων που δήλωσαν πως δεν θα λάβουν μέρος στο πρωτάθλημα".

Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι ανοίγει ο δρόμος για τις Αμαζόνες, που ηττήθηκαν από τον Μίλωνα στον τελικό των playoffs ανόδου στη μεγάλη κατηγορία.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΟΠΕ

"Σύμφωνα με απόφαση του Δ.Σ. της Ε.Ο.ΠΕ. που ολοκληρώθηκε πριν από λίγο σχετικά με το θέμα της συμπλήρωσης του αριθμού των ομάδων στην κατηγορία Volley League γυναικών 2024-25 αυτή θα γίνει με προτεραιότητα από τις ομάδες με βάση την τελική κατάταξη της Pre League τη σεζόν 2023-24 και μέχρι να βρεθεί ομάδα που θα πάρει τη θέση των Πρωταθλητών Πεύκων που δήλωσαν πως δεν θα λάβουν μέρος στο πρωτάθλημα".

TAGS VOLLEY LEAGUE ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ