VOLLEY LEAGUE ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Volley League γυναικών: Αυτή είναι η ομάδα που έλαβε από την ΕΟΠΕ τη wild card για τη συμμετοχή της στο πρωτάθλημα της νέας σεζόν

Volley League γυναικών: Αυτή είναι η ομάδα που έλαβε από την ΕΟΠΕ τη wild card για τη συμμετοχή της στο πρωτάθλημα της νέας σεζόν
INTIME SPORTS

Δύο είναι οι wild cars που μοίρασε η ΕΟΠΕ μετά από συνεδρίαση του Διοικητικού της Συμβουλίου, μία για τη Volley League γυναικών και μία για την Α2 της νέας σεζόν.

Οι Αμαζόνες και η Καρδίτσα ήταν οι ομάδες που χαμογέλασαν μετά την ανακοίνωση της ΕΟΠΕ τη Δευτέρα (15/07).

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ομοσπονδίας μετά από συνεδρίαση αποφάσισε να χορηγήσει στις εν λόγω ομάδες τις κενές θέσεις που δημιουργήθηκαν σε Volley League γυναικών και Α2.

Οι Αμαζόνες θα πάρουν τη θέση της Ακαδημίας Πρωταθλητών Πεύκων, που δεν κατάφερε να δηλώσει συμμετοχή στο πρωτάθλημα της κορυφαίας κατηγορίας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΟΠΕ

"Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ε.Ο.ΠΕ. σε συνεδρίασή του αποφάσισε τη χορήγηση Κάρτας Ελεύθερης Συμμετοχής (wild card)

1. Στο σωματείο Α.Ο.Ν. Αμαζόνες στο πρωτάθλημα της Volley League Α1 Γυναικών (συμπλήρωση της κατηγορίας από επιλογή χαμηλότερης κατηγορίας του σωματείου Α.Σ. Ακαδημιών Πρωταθλητών Πεύκων).

2. Στο σωματείο Σ.Π.Α. Καρδίτσας στο πρωτάθλημα της Β' Ζώνης της Α2 Εθνικής κατηγορίας Γυναικών (σύμφωνα με το άρθρο 10 παρ. δ του Γενικού Κανονισμού Οργάνωσης και Διεξαγωγής Πρωταθλημάτων)".

TAGS VOLLEY LEAGUE ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ