ΒΟΛΕΪ

Ξεκίνησε προπονήσεις ο Όλι Κουνάρι

Ξεκίνησε προπονήσεις ο Όλι Κουνάρι
Προπόνηση Ολυμπιακού

Προπονήσεις μαζί με την υπόλοιπη ομάδα του Ολυμπιακού ξεκίνησε το νέο απόκτημα, ο Φινλανδός Όλι Κούναρι

Ο διεθνής Φινλανδός ακραίος, ο οποίος έφτασε στην Ελλάδα την Τετάρτη (16/09) το βράδυ, δεν παρέλειψε να κάνει και τις πρώτες του δηλώσεις:
" Πρέπει να ομολογήσω ότι νιώθω ακόμη περίεργα. Τα πάντα είναι καινούργια για εμένα. Νέα χώρα, νέα ομάδα, νέοι προπονητές και συμπαίκτες. Ωστόσο, το πρώτο τρακ ήδη έχει φύγει καθώς τόσο οι άνθρωποι της διοίκησης του Ολυμπιακού, όσο και όλοι στην ομάδα με υποδέχτηκαν με τον καλύτερο τρόπο", ήταν οι πρώτες δηλώσεις του Ολι Κούναρι, λίγο πριν την έναρξη της προπόνησης.

Για τον Ολυμπιακό ο Φινλανδός ακραίος είπε: " Ξέρω ότι ήρθα σε μία ομάδα που πρέπει να κατακτά τίτλους και να πρωταγωνιστεί στην Ευρώπη. Επίσης γνωρίζω ότι το ίδιο συμβαίνει με όλες τις ομάδες του συλλόγου όπως και για την 'κόντρα' με τον Παναθηναϊκό τον οποίο πρέπει να νικάμε".

Σχετικά με τους νέους του συμπαίκτες, το φετινό μεταγραφικό απόκτημα των "ερυθρολεύκων", δήλωσε:

" Τους περισσότερους τους γνωρίζω καθώς τους έχω αντιμετωπίσει σε επίπεδο εθνικών ομάδων. Τώρα είναι η περίοδος που θα πρέπει να όλοι μαζί να δουλέψουμε σκληρά υπό τις οδηγίες των προπονητών μας ώστε να μάθουμε ο ένας του παιχνίδι του άλλου για να διατηρήσουμε τον Ολυμπιακό στην κορυφή του ελληνικού πρωταθλήματος".

Ο 27χρονος παίκτης γνωρίζει ότι απομένει λίγος χρόνος μέχρι την έναρξη του πρωταθλήματος, μετά το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα και στο τέλος στέλνει το μήνυμά του, στους φιλάθλους της ομάδας:

" Αυτό είναι ένα ντεσαβαντάζ, ιδιαίτερα για μία ομάδα όπως είναι ο Ολυμπιακός, που διαθέτει πολλούς διεθνείς βολεϊμπολίστες. Για αυτό το λόγο είπα, ότι χρειάζεται σκληρή δουλειά και υπομονή από όλους.

Οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού θα πρέπει να στηρίξουν, με τον δικό τους τρόπο, την προσπάθεια μας. Να είναι δίπλα μας και ελπίζω να τους κάνουμε και πάλι χαρούμενους".












ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ