MUNDOBASKET MORNING SHOW

Πρεμιέρα για τη Mundobasket Morning Show, τη νέα εκπομπή του SPORT24

Πρεμιέρα για τη Mundobasket Morning Show, τη νέα εκπομπή του SPORT24

Ώρα τζάμπολ στο Μουντομπάσκετ και το SPORT24 με τη νέα εκπομπή, τη Mundobasket Morning Show, με κεντρικό παρουσιαστή τον Αντρέα Παλομπαρίνι και μαζί του τη Βασιλική Καραμούζα φροντίζει για το καλύτερο lead in για τη γιορτή του μπάσκετ. Πρεμιέρα την Παρασκευή 25 Αυγούστου στις 10:00.

Η μεγαλύτερη γιορτή του παγκοσμίου μπάσκετ με τη συμμετοχή και της επίσημης αγαπημένης, της Εθνικής ομάδας, ετοιμάζεται για το τζάμπολ. Λίγες ώρες έμειναν και το στούντιο του SPORT24 ντύνεται στα πορτοκαλί και κάνει το καλύτερο lead in για το FIBA World Cup που διεξάγεται σε Φιλιππίνες, Ινδονησία και Ιαπωνία.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Ο Αντρέα Παλομπαρίνι μαζί με τη Βασιλική Καραμούζα κάνουν πρεμιέρα αυτή την Παρασκευή (25/08) στις 10:00 και όλες τις αγωνιστικές μέρες της διοργάνωσης, μέχρι και τις 10 Σεπτεμβρίου, θα μας βάζουν σε ρυθμούς από νωρίς για τη σπουδαία διοργάνωση που στον τερματισμό της θα αναδείξει την κορυφαία ομάδα του κόσμου.

Live συνδέσεις, συνεντεύξεις, αναλύσεις από σημαντικούς καλεσμένους, ενώ οι απεσταλμένοι του SPORT24 στη Μανίλα, Παντελής Διαμαντόπουλος, Σπύρος Καβαλιεράτος και Χάρης Σταύρου θα προσφέρουν άφθονες εικόνες και τα τελευταία νέα πριν τα μεγάλα ραντεβού.

TAGS MUNDOBASKET MORNING SHOW
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ