ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ

Ολυμπιακοί Αγώνες: Δάκρυσε η Δώρα Γκουντούρα την στιγμή του αποχαιρετισμού από την Team Hellas

Ολυμπιακοί Αγώνες: Δάκρυσε η Δώρα Γκουντούρα την στιγμή του αποχαιρετισμού από την Team Hellas
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ

Η ελληνική αποστολή αποχαιρέτησε την Δώρα Γκουντούρα μετά την ολοκλήρωση της συμμετοχής της στους Ολυμπιακούς Αγώνες, με την πρωταθλήτρια να συγκινείται και να δακρύζει.

Η Δώρα Γκουντούρα ολοκλήρωσε την παρουσία της στους Ολυμπιακούς Αγώνες μετά από την ήττα από την Γαλλίδα Απιτί-Μπρουνέ με σκορ 15-13.

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια της ξιφασκίας αποθεώθηκε μάλιστα από τα μέλη της Team Hellas στο Ολυμπιακό Χωριό την στιγμή της αποχώρησής της, αδυνατώντας να συγκρατήσει τα δάκρυα της καθώς τη χειροκρότησαν θερμά στο Ολυμπιακό Χωριό.

Θυμίζουμε ότι μετά την διεξαγωγή του αγώνα, ο προπονητής της αθλήτριας, Θανάσης Δελενίκας εξέφρασε σοβαρά παράπονα για την διαιτησία. Παράλληλα, η Γκούντουρα, ξέσπασε σε λυγμούς στην κάμερα κάνοντας δηλώσεις μετά το τέλος του αγώνα.

Το SPORT24 στους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024

Όλα τα νέα και ειδήσεις για τους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι είναι εδώ! Δες αναλυτικά το Πρόγραμμα των Ολυμπιακών Αγώνων και παρακολούθησε live την εξέλιξη των αθλημάτων και την κατάταξη των μεταλλίων στο Olympic Games
Matchcenter.

Κάνε εγγραφή στα push notifications του SPORT24, αλλά και στο Youtube κανάλι μας για να μαθαίνεις όλες τις εξελίξεις για τους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ 2024 ΔΩΡΑ ΓΚΟΥΝΤΟΥΡΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ