ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ

Ολυμπιακοί Αγώνες, Γκουντούρα: "Το μετάλλιό μου βρίσκεται στην καθημερινή προπόνηση, παλεύω με θεούς και δαίμονες"

Ολυμπιακοί Αγώνες, Γκουντούρα: "Το μετάλλιό μου βρίσκεται στην καθημερινή προπόνηση, παλεύω με θεούς και δαίμονες"

Η Δώρα Γκουντούρα λύγισε μπροστά στην κάμερα μετά την ήττα με 15-13 από την Μανόν Απίτι Μπρουνέ στα προημιτελικά της σπάθης, με την Ελληνίδα αθλήτρια να εκφράζει μεταξύ άλλων τα παράπονά της για κάποιες αποφάσεις των διαιτητών.

Η Δώρα Γκουντούρα πάλεψε κόντρα στη Γαλλίδα, που ήταν και το φαβορί της αναμέτρησης, Μανόν Απίτι Μπρουνέ, αλλά ηττήθηκε με 15-13 και αποκλείστηκε από τα προημιτελικά της σπάθης.

Ωστόσο, έχει κάθε λόγο να αισθάνεται απογοήτευση από δύο αποφάσεις των διαιτητών λίγο πριν το φινάλε που εν μέρει έφεραν την ήττα, με την Ελληνίδα πρωταθλήτρια της ξιφασκίας να συγκλονίζει με τις δηλώσεις της μπροστά στην κάμερα της ΕΡΤ.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

"Η αλήθεια είναι πως η συγκεκριμένη αθλήτρια είναι πάρα πολύ καλή αθλήτρια, είναι εξαιρετική. Παρόλα αυτά έχω κάποιες ενστάσεις για κάποια χτυπήματα.

Δεν μου αρέσει να χρησιμοποιώ τη διαιτησία ως δικαιολογία, θεωρώ ότι η διαιτησία είναι η δικαιολογία των αδύνατων. Παρόλα αυτά θέλω να δω κάποια χτυπήματα, όταν ηρεμήσω κα τα δω πιο καθαρά.

Θεωρώ ότι το ματς θα μπορούσε να πάει στα 14 όλα και να κριθεί στον πόντο με την κρίση του διαιτητή. Παρόλα αυτά είμαι απόλυτα ευχαριστημένη, εμένα ο στόχος μου ήταν να έρθω να...", τόνισε αρχικά η Δώρα Γκουντούρα, για να "σπάσει" κατόπιν on camera, και να συμπληρώσει μετά από μερικά δευτερόλεπτα:

"Δες είναι στενοχώρια, είναι συγκίνηση. Συγχωρέστε με. Εμένα το μετάλλιό μου δεν βρίσκεται εδώ, εμένα το μετάλλιο βρίσκεται κάθε ημέρα στην προπόνηση.

Εκεί που πρέπει να μπαίνεις, να ξαναμπαίνεις και να παλεύεις με θεούς και δαίμονες. Ευχαριστώ για όλη την αγάπη του κόσμου, όλα τα μηνύματα που μου έχετε στείλει. Συνεχίζουμε".

Το SPORT24 στους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024

Όλα τα νέα και ειδήσεις για τους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι είναι εδώ! Δες αναλυτικά το Πρόγραμμα των Ολυμπιακών Αγώνων και παρακολούθησε live την εξέλιξη των αθλημάτων και την κατάταξη των μεταλλίων στο Olympic Games
Matchcenter.

Κάνε εγγραφή στα push notifications του SPORT24, αλλά και στο Youtube κανάλι μας για να μαθαίνεις όλες τις εξελίξεις για τους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ 2024 ΞΙΦΑΣΚΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ