ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ

Ολυμπιακοί Αγώνες: Το απίστευτο ξέσπασμα του προπονητή της Γκουντούρα για τη διαιτησία στον αγώνα με την Γαλλίδα Απιτί-Μπρουνέ

Ολυμπιακοί Αγώνες: Το απίστευτο ξέσπασμα του προπονητή της Γκουντούρα για τη διαιτησία στον αγώνα με την Γαλλίδα Απιτί-Μπρουνέ

Ο προπονητής της Δώρας Γκουντούρα, Θανάσης Δελενίκας, ξέσπασε κατά των διαιτητικών αποφάσεων, φωνάζοντας "ντροπή" για τις φάσεις που στέρησαν από την Ελληνίδα αθλήτρια ξιφασκίας το όνειρο της πρόκρισης στα ημιτελικά.

Στην κόψη του... σπαθιού κρίθηκε ο αποκλεισμός της Δώρας Γκουντούρα, μέλος της Team Future της bwin, από τα προημιτελικά του ολυμπιακού τουρνουά ξιφασκίας.

Η Ελληνίδα αθλήτρια έχασε στα σημεία (15-13) από την Γαλλίδα Μανόν Απίτι-Μπρουνέ, με τον προπονητή της, ωστόσο, να έχει σοβαρά παράπονα από τη διαιτησία.

Συγκεκριμένα, ο Θανάσης Δελενίκας παραπονέθηκε έντονα κατά των διαιτητικών αποφάσεων, καθώς με το σκορ στο 14-13 υπέρ της Γαλλίδας, οι διαιτητές δεν κατοχύρωσαν δύο πόντους στην Γκούντουρα, οι οποίοι από το video check φάνηκαν ότι έπρεπε να πάνε στην 27χρονη Ελληνίδα.

Μάλιστα, ο Δελενίκας τη δεύτερη φορά φώναξε δυνατά "ντροπή", δείχνοντας με αυτόν τον τρόπο τη δυσφορία του, ενώ οι διαμαρτυρίες του συνεχίστηκαν και μετά το φινάλε του ματς.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ 2024 ΔΩΡΑ ΓΚΟΥΝΤΟΥΡΑ ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ