X

Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων. Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία μας και των συνεργατών μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν από τη συγκατάθεσή σας ή να αρνηθείτε να δώσετε τη συγκατάθεσή σας. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αντιταχθείτε σε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις μας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο.

ΥΓΡΟΣ ΣΤΙΒΟΣ

Γιαννιώτης vs FINA

Ο Σπύρος Γιαννιώτης συνυπέγραψε επιστολή που έστειλαν τα μεγαλύτερα ονόματα στη FINA, ζητώντας αλλαγή των κανονισμών.

Ο "αργυρός" παγκόσμιος πρωταθλητής, Σπύρος Γιαννιώτης ένωσε τη φωνή του με άλλα 58 μεγάλα ονόματα της ανοιχτής θάλασσας. Τι ζητούν οι "μαραθωνοδρόμοι" του νερού; Αλλαγή των κανόνων διεξαγωγής του αθλήματος.

Όλα αυτά μετά τον απρόσμενο θανατο του Αμερικάνου πρωταθλητή, Φραν Κρίπεν σε αγώνα των 10 χιλιομέτρων στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα τον περασμένο Οκτώβριο.

Ο πατέρας του Κρίπεν υποστήριξε ότι η FINA δεν σεβάστηκε τη μνήμη του αδικοχαμένου παιδιού του, ορίζοντας αγώνες στη Μέση Ανατολή. Έχει δίκιο! Η παγκόσμια ομοσπονδία όρισε ο τελικός του Παγκοσμίου Κυπέλλου να πραγματοποιηθεί και πάλι στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα.

Συνοπτικά τα αιτήματα των κολυμβητών:
1.Όριο για τη χαμηλότερη και υψηλότερη θερμοκρασία στο νερό ανάμεσα σε 18 και 28 βαθμούς Κελσίου.
2.Μεγαλύτερη προσοχή στην επιλογή των περιοχών που διεξάγονται οι αγώνες ειδικά στους τομείς της ρύπανσης και ποιότητας του νερού, ώστε να μην κινδυνεύει η υγεία των συμμετεχόντων.
3.Βάρκες διάσωσης όπως υπήρχαν στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του 1991.
4.Χρήση πλοηγών με GPS.
5.Εφαρμογή συγκεκριμένων διαδικασιών για τεχνικά μίτινγκ με έμφαση στην ασφάλεια. Χρήση πισίνας για προπόνηση πριν από τους αγώνες.
6.Αφαίρεση του κανόνα που υποχρεώνει τους αθλητές να συμμετάσχουν στον τελευταίο αγώνα της σεζόν.
7.Ποιοτικές μεταφορές και σωστές ποσότητες φρέσκου και υγιεινού φαγητού.
8.Σωστός προγραμματισμός στην κατάρτιση του προγράμματος, ώστε να αποφευχθούν τα δαπανηρά ταξίδια σε ολόκληρο τον κόσμο.
9.Οι αθλητές δεν θέλουν να επιστρέψουν στον τόπο του θανάτου του Κρίπεν μετά από 12 μήνες και αντιτίθενται στην επιλογή του Ντουμπάι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ