X

Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων. Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία μας και των συνεργατών μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν από τη συγκατάθεσή σας ή να αρνηθείτε να δώσετε τη συγκατάθεσή σας. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αντιταχθείτε σε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις μας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο.

ΥΓΡΟΣ ΣΤΙΒΟΣ

Ημερίδα του Κ.Ο.Π.Ι. για την ασφαλή πλοήγηση στο διαδίκτυο

Το περασμένο Σάββατο ο Κ.Ο.Π.Ι. σε συνεργασία με τη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος πραγματοποίησε ημερίδα με θέμα την ασφαλή πλοήγηση στο διαδίκτυο.

Με απόλυτη επιτυχία και ενθουσιασμό πραγματοποιήθηκε η πρωτοποριακή δράση του Κολυμβητικού Ομίλου Ποσειδών Ιλισίων, ο οποίος σε συνεργασία με το Τμήμα Καινοτόμων Δράσεων και Στρατηγικής της Διεύθυνσης Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας διοργάνωσε το περασμένο Σάββατο Ημερίδα με θέμα την ασφαλή πλοήγηση στο διαδίκτυο.

Η Ημερίδα πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα του Συλλόγου (Αράδου 4) για τα παιδιά της Προαγωνιστικής και της Αγωνιστικής ομάδας.

Η Αστυνόμος Όλγα Γαλάνη εξήγησε με στους νεαρούς αθλητές και αθλήτριες, με τη βοήθεια ειδικών βίντεο, τους κινδύνους που ελλοχεύουν στο ίντερνετ, ειδικά στα social media. Το μήνυμα ήταν ότι δεν πρέπει να δημοσιοποιούμε τα πάντα στο διαδίκτυο και κάνουμε φίλους στα κοινωνικά μέσα δικτύωσης τους φίλους μας στην πραγματική ζωή και όχι κάποιον γνωστό, ενός γνωστού, ενός φίλου μας.

Παράλληλα τα παιδιά του Κ.Ο.Π.Ι έμαθαν από την κ. Γαλάνη πως πρέπει να αντιδρούν όταν υπάρχει παρενόχληση ή μπούλινγκ στο διαδίκτυο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ