ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ζητείται σωτήρας στον Ερασιτέχνη Ολυμπιακό

Ζητείται σωτήρας στον Ερασιτέχνη Ολυμπιακό
INTIME SPORTS

Ο ερασιτέχνης Ολυμπιακός στην πιο κρίσιμη καμπή της ιστορίας του με την αγωνία όλων των τμημάτων στο κόκκινο. Όλο το παρασκήνιο από το Sport24.gr, τι σκέφτονται Μαρινάκης, Συγγελίδης, Γλου και ποια τα εναλλακτικά σενάρια

Περνάμε στην επόμενη ημέρα του ερασιτέχνη και όλα δείχνουν ότι τώρα που έφτασε ο κόμπος στο χτένι, θα βοηθήσουν οικονομικά ο Βαγγέλης Μαρινάκης και οι αδελφοί Αγγελόπουλοι, που είχαν βέβαια την πρόθεση να το κάνουν νωρίτερα, αλλά τους πρόλαβαν τα γεγονότα και στο έκτακτο διοικητικό συμβούλιο που θα γίνει στις 8μμ θα προκηρυχτούν εκλογές.

Ο Γιάννης Συγγελίδης ως γνωστόν είχε κάνει ραντεβού με τον Βαγγέλη Μαρινάκη, συμφώνησαν στα περισσότερα θέματα, στον τρόπο που θα βοηθήσει οικονομικά τον ερασιτέχνη, αλλά τα γεγονότα που έτρεχαν εκείνη την εποχή(απαγόρευση Μπιτσαξή και άλλα) δεν επέτρεψαν την ολοκλήρωση των συνομιλιών και τις ανακοινώσεις. Ανανέωσαν το ραντεβού τους εν ευθέτω χρόνω. Ο πρώην πρόεδρος του Ολυμπιακού μίλησε και με τους Αγγελόπουλους, στο περιθώριο της παρουσίασης της ομάδας μπάσκετ και έδωσαν ραντεβού για την Δευτέρα, αλλά τους πρόλαβαν κι αυτούς τα γεγονότα.


Εν τω μεταξύ την Παρασκευή ο Γιάννης Συγγελίδης έδωσε συνέντευξη στο Sport24.gr, έδωσε την εικόνα της οικονομικής κατάστασης του ερασιτέχνη και ιδιαίτερα του πόλο και επανέλαβε τρις ότι η παραίτηση του είναι στη διάθεση όλων.

Η ανακοίνωση των πολιστών, που ακολούθησε , ήταν ουσιαστικά μια προσωπική επίθεση στον πρόεδρο(πρωτοφανής στα χρονικά του Ολυμπιακού) και οδήγησε τον Γιάννη Συγγελίδη στην παραίτηση. Από το πρωί της Δευτέρας έψαχνε τον αντιπρόεδρο Γιώργο Γλου για να την υποβάλει και εντωμεταξύ μεσολάβησε η ...κάθοδος των 200 στην πλατεία Αλεξάνδρας, μαζί με στέλεχος των «Κόκκινων Θρησκευομένων Επιστημόνων» που απαίτησαν την παραίτηση όλης της διοίκησης.

Οι επαφές του Γλου

Η συνέχεια: Ο Γιώργος Γλου επικοινώνησε με τον Βαγγέλη Μαρινάκη και του εξήγησε την κατάσταση, ενώ υπήρξαν επαφές και με τους Αγγελόπουλους, αλλά και τον Σωκράτη Κόκκαλη. Άπαντες προσφέρθηκαν να βοηθήσουν, ενώ δεν αποκλείεται να γίνει αύριο ραντεβού Μαρινάκη-Συγγελίδη, όπου θα γίνει συζήτηση για τα πεπραγμένα στον ερασιτέχνη. Θα υπάρξει μάλιστα και ενημέρωση για το ποιοι σύμβουλοι του ΔΣ έχουν ματώσει οικονομικά, ποιοι προσφέρουν εργασία και ποιοι απλά διατηρούν τον τιμητικό τίτλο του συμβούλου. Θα υπάρξει με λίγα λόγια ξεσκαρτάρισμα.

Οι πρώτες σκέψεις για την επόμενη ημέρα είναι η εξεύρεση ενός νεαρού επιχειρηματία που θα ηγηθεί του ερασιτέχνη και θα φέρει μαζί τους κι άλλους συναδέλφους του, που θα τονώσουν οικονομικά τα ταμεία του συλλόγου. Η περίπτωση Λεωνίδα Θεοδωρακάκη , που προωθούν διάφοροι δεν υπάρχει γιατί απλούστατα είναι επίτιμος πρόεδρος και δεν μπορεί να είναι υποψήφιος στις εκλογές.

Άπαντες θέλουν να δώσουν νέα πνοή στον σύλλογο, αλλά δεν αποκλείεται να δοθεί στον Λεωνίδα Θεοδωρακάκη το τμήμα πόλο, για να βρει τη λύση αφού σχεδόν όλοι οι πολίστες είναι δικά του παιδιά και τον αποδέχονται.

Ομιχλώδης είναι ο ρόλος του Γιάννη Κεντ, που ουδέποτε διέψευσε ή επιβεβαίωσε την πληροφορία που διέρρευσε στον Τύπο για την χορηγία 800.000 ευρώ στο πόλο (γεγονός που υπήρξε μομφή προς τη διοίκηση Συγγελίδη), δεν αποκλείεται να θελήσει να ηγηθεί(τον πιέζουν να πάει για πρόεδρος) , αν βέβαια πάρει το χρίσμα από τον Βαγγέλη Μαρινάκη.

Στο κόκκινο όλα…

Με όλα αυτά και με την ευχή στην πλατεία Αλεξάνδρας «να μη γίνουμε ΑΕΚ» , όσον αφορά στην παρέμβαση των οπαδών, οι υποχρεώσεις τρέχουν. Οι πολίστες συνεχίζουν να απέχουν , αν και προπονούνται μόνοι τους για να είναι έτοιμοι, ο Ζέκοφ δεν έρχεται μέχρι να πάρει η Λέφσκι την προκαταβολή( ο Ολυμπιακός ζητάει να περάσει πρώτα από ιατρικές εξετάσεις), την Παρασκευή έχουμε το Σούπερ Καπ με τον Παναθηναϊκό και σήμερα πρέπει να πληρωθεί οι προκαταβολές και τα πενταπλούν των ξένων βολειμπωλιστών-τριων (περίπου 70.000 ευρώ) προκειμένου να έχουν δικαίωμα συμμετοχής. Βάση του καταστατικού του ερασιτέχνη Ολυμπιακού, πρόεδρος αναλαμβάνει ο Γιώργος Γλου ως α αντιπρόεδρος(όπως συνέβη με την παραίτηση Πέτρου Κόκκαλη που παρέδωσε στον Γιάννη Συγγελίδη).

Απο εκεί και πέρα θα γίνουν ζυμώσεις για να βρεθεί ο κατάλληλος πρόεδρος και μην αποκλείσετε τις εκπλήξεις...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ