ΕΥΡΩΠΗ

Τα νέα των αντιπάλων μας στην Ευρώπη

Τα νέα των αντιπάλων μας στην Ευρώπη

Το Sport24.gr σας ενημερώνει καθημερινά για τα νέα των αντιπάλων των ελληνικών ομάδων στο Champions League και το Europa League.

Η άφιξη της Μπαρτσελόνα στην Αθήνα, η συνέντευξη τύπου των Πεπ Γκουαρντιόλα και Σέρχιο Μπούσκετς, εν όψει του ματς με τον Παναθηναϊκό. Δείτε επίσης videos από την προπόνηση της Κοπεγχάγης στο Καζάν, αλλά και της συνέντευξη τύπου, όπως και από αυτή της Ρουμπίν. Νίκη της Ντιναμό Ζάγκρεμπ στο κύπελλο.

Αντίπαλοι Παναθηναϊκού

Μπαρτσελόνα

Η αποστολή της Μπαρτσελόνα βρίσκεται στην Αθήνα από το μεσημέρι της Τρίτης. Αναλυτικά η άφιξη των "μπλαουγκράνα"... ΕΔΩ

Η αποστολή είναι η εξής: Βαλντές, Μινιό, Πουγιόλ, Πικέ, Φοντάς, Αμπιντάλ, Ντάνι Άλβες, Μάξουελ, Αντριάνο, Μπούσκετς, Τσάβι, Ινιέστα, Μαστσεράνο, Κεϊτά, Τιάγκο, Μέσι, Μπόγιαν, Βίγια, Πέδρο, Χεφρέν.

Οι δηλώσεις του Σέρχιο Μπούσκετς στην συνέντευξη τύπου... ΕΔΩ

Οι δηλώσεις του Πεπ Γκουαρντιόλα στην συνέντευξη τύπου... ΕΔΩ

Κοπεγχάγη


Η αποστολή της Κοπεγχάγης βρίσκεται στο Καζάν για το ματς με την Ρουμπίν από το πρωί, ενώ το απόγευμα έκανε προπόνηση με νιφάδες χιονιού να πέφτουν.

Δείτε VIDEO με πλάνα από την συνέντευξη τύπου, την προπόνηση, αλλά και δηλώσεις του Νταμ Ν'Ντόι... ΕΔΩ

Η 20αμελής αποστολή της Κοπεγχάγης για το ματς με την Ρουμπίν στο Καζάν: Κρίστενσεν, Πόσπεχ, Ότενσεν, Κλαουντεμίρ, Κβιστ, Νόρντστραντ, Γκρόνκιερ, Σέζαρ Σαντίν, Πέτερ Λάρσον, Ν'Ντόι, Άντονσον, Κρίστενσεν, Βεντ, Ζοχόρε, Οβιέδο, Βίνγκααρντ, Βίλαντ, Ζάνκα, Ντελανέι, Μπολάνιος.

Ρουμπίν Καζάν

Ο τεχνικός της Ρουμπίν, Κουρμπάν Μπερντίεβ, υποσχέθηκε πως η ομάδα του θα τα δώσει όλα στο ματς με την Κοπεγχάγη.

Δείτε VIDEO από την συνέντευξη τύπου του Μπερντίεβ... ΕΔΩ

Αντίπαλοι Άρη

Ατλέτικο Μαδρίτης


Ο άτυχος τερματοφύλακας της Ατλέτικο, Σέρχιο Ασένχο, βρίσκει σιγά-σιγά ρυθμό στις προπονήσεις μετά τον σοβαρό τραυματισμό του.

Πέρσι είδε τους συμπαίκτες του να κατακτούν το Europa League από το νοσοκομείο, ενώ σε ραδιοφωνική συνέντευξή του την Δευτέρα τόνισε πως θέλει να ξεχάσει το 2010, το οποίο ήταν χειρότερη χρονιά για αυτόν.

Μπάγερ Λεβερκούζεν

Δεν είναι ευχαριστημένος ο τεχνικός της Μπάγερ Λεβερκούζεν από την ισοπαλία με την Μπάγερν Μονάχου με 1-1, καθώς εκτιμά πως η ομάδα είναι πολύ καλή άξιζε την νίκη, όπως τόνισε.

Ρόζενμποργκ

Η Ρόζενμποργκ έχει τελειώσει τις υποχρεώσεις της στο πρωτάθλημα και θα συνεχίσει την προετοιμασία της για το ματς της επομένης εβδομάδας με τον Άρη παίζοντας φιλική με την βελγική, Μέκελεν, ενώ ο Νιλς Άρνε Έγκεν, χαρακτήρισε το ματς στην Θεσσαλονίκη ως τελική μάχη.

Αντίπαλοι ΠΑΟΚ

Βιγιαρεάλ


Ο Χοάν Καπντεβίλα γύρισε τον αστράγαλο του στο ματς με την Βαλένθια το Σάββατο και οι εξετάσεις έδειξαν πως ο διεθνής αριστερός μπακ θα μείνει εκτός δράσης για δύο με τρεις εβδομάδες.

Είναι χαρακτηριστικό πως ο Καπντεβίλα στα 4 χρόνια που είναι στην Βιγιαρεάλ τραυματίζεται για πρώτη φορά και μάλιστα έχει χάσει μόνο 5 ματς πρωταθλήματος, όλα από επιλογή του προπονητή.

Μπριζ

Από απογοήτευση σε απογοήτευση η Μπριζ, καθώς έχασε και το ντέρμπι της πόλης από την Σερκλ Μπριζ και μάλιστα εκτός έδρας, με 0-1.

Ο Ντααν Βαν Γκάισεχεμ τόνισε χαρακτηριστικά: "Η ήττα πάντα είναι ήττα, αλλά αυτή πονάει ακόμη περισσότερο. Θα έχουμε μπροστά μας ακόμη δύο νύχτες που δεν θα μπορούμε να κοιμηθούμε. 6 ήττες σε 16 ματς, δεν αξίζει κάτι τέτοιο ο σύλλογος".

Ντιναμό Ζάγκρεμπ

Η Ντιναμό Ζάγκρεμπ νίκησε με 2-0 την Όσιεκ στο "Μάκσιμιρ" στο πρώτο ματς της προημιτελικής φάσης του κυπέλλου, έχοντας σκόρερς τους Τονέλ στο 9' και Κράμαριτς στο 48'.

Αντίπαλοι ΑΕΚ

Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης


Μία αγωνιστική μένει στην Ρωσία χωρίς ιδιαίτερο νόημα για την Ζενίτ, η οποία έχει κατακτήσει το 2ο πρωτάθλημα στην ιστορία της και την Δευτέρα οριστικοποιήθηκε και το μεγάλο πάρτι, το οποίο θα γίνει στις 2 Δεκεμβρίου στο "Ice Palace".

Άντερλεχτ

Ο Λούκας Μπίλια στάθηκε ξανά άτυχος, καθώς στο ματς με την Γκερμινάλ υπέστη θλάση στον δικέφαλο του αριστερού του ποδιού και έτσι θα μείνει εκτός για μερικές εβδομάδες.

Χάιντουκ Σπλιτ

Η Χάιντουκ συνεχίζει να απογοητεύει, καθώς έχασε με 0-2 από την Ίστρα και πλέον απέχει 7 βαθμούς από την πρωτοπόρο, Ντιναμό Ζάγκρεμπ. Η ομάδα είναι σε κακή κατάσταση και η ΑΕΚ έχει ευκαιρία να κάνει καλό στο Σπλιτ την 1η Δεκέμβρη.

TAGS ΕΥΡΩΠΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ