STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Η κορυφή περνάει από την Καβάλα

Η κορυφή περνάει από την Καβάλα
INTIME SPORTS

Ο Παναθηναϊκός επικράτησε του Πανσερραϊκού με 2-0, η Κέρκυρα νίκησε 1-0 τον Πανιώνιο , ενώ Ηρακλής και Εργοτέλης έμειναν στο 1-1. Ατρόμητος και ΑΕΚ έμειναν στο 1-1, ενώ η Ξάνθη ξεπέρασε το εμπόδιο του Ολυμπιακού Βόλου με 1-0.

Τρεις στροφές πριν από το φινάλε του πρώτου γύρου, η 13η αγωνιστική δεν ακούγεται για πολλούς ιδιαίτερα καλά, ειδικά αν κάποιος είναι και προληπτικός... Πάντως στον Μπόζινταρ Μπάντοβιτς έφερε γούρι αφού στο ντεμπούτο του στην Κέρκυρα επικράτησε του Πανιωνίου και μάλιστα εκτός έδρας, ενώ Ηρακλής και Εργοτέλης μοιράστηκαν βαθμούς.

Ο Παναθηναϊκός κατάφερε να κάμψει την αντίσταση του μαχητικού Πανσερραϊκού, χάρη στα γκολ των Μπουμσόνγκ και Σισέ.

Την Κυριακή, η Ξάνθη είχε σε εξαιρετική μέρα τον Μαρσελίνιο, ενώ Ατρόμητος και ΑΕΚ έμειναν στο 1-1, σε ένα συναρπαστικό ματς.

Η 13η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

Σάββατο 4 Δεκεμβρίου 2010

Ηρακλής-Εργοτέλης 1-1
Διαιτητής:
Σταύρος Τριτσώνης (Αθηνών)
Γήπεδο: Καυτανζόγλειο στάδιο

Για έκτη συνεχόμενη σεζόν, ο Εργοτέλης έφυγε χωρίς να ηττηθεί από το "Καυτανζόγλειο", καθώς έμεινε στο 1-1 με τον Ηρακλή.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Πανιώνιος-Κέρκυρα 0-1
Διαιτητής:
Χαραλαμπίδης Ναθαναήλ (Καβάλας)
Γήπεδο: Νέας Σμύρνης

Στο ντεμπούτο του Μπόζινταρ Μπάντοβιτς στον πάγκο της Κέρκυρας, οι "Φαίακες" πέρασαν με 1-0 από τη Νέα Σμύρνη επί του Πανιωνίου, χάρη σε γκολ του Φλαβίνιο στο 17ο λεπτό.


ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Παναθηναϊκός-Πανσερραϊκός 2-0

Ο κακός Παναθηναϊκός χρειάστηκε τις ασίστ του Χριστοδουλόπουλου και τα γκολ των Μπουμσόνγκ, Σισέ για να κάμψει την αντίσταση του μαχητικού Πανσερραϊκού με 2-0. Πέναλτι ζητούν οι φιλοξενούμενοι στο 1-0.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Κυριακή 5 Δεκεμβρίου 2010

Σκόντα Ξάνθη-Ολυμπιακός Βόλου 1-0
Διαιτητής: Σπάθας Ηλίας (Πειραιά)
Γήπεδο: Α.Κ. Σκόντα Ξάνθη-Πηγάδια

Οι εμπνεύσεις και το πανέμορφο γκολ του Μαρσελίνιο χάρισαν στην Ξάνθη την τρίτη συνεχόμενη νίκη της, με 1-0 επί του Ολυμπιακού Βόλου, σε ένα παιχνίδι που διεκδικεί τον τίτλο του κορυφαίου μέχρι στιγμής στη σεζόν.

Σκόντα Ξάνθη-Ολυμπιακός Βόλου 1-0

Ατρόμητος-ΑΕΚ 1-1
Διαιτητής: Σταθόπουλος Γεώργιος (Αχαϊας)
Γήπεδο: Δημοτικό Περιστερίου

Στο Δημοτικό Στάδιο του Περιστερίου, Ατρόμητος και ΑΕΚ, έμειναν ισόπαλες με 1-1 σε ένα ματς που είχε χιτσκοκικό φινάλε καθώς και τα δύο γκολ μπήκαν μετά το 85'!

Ατρόμητος-ΑΕΚ 1-1

Αρης-Αστέρας Τρίπολης 17:15, Novasports
Διαιτητής: Αρετόπουλος Αλέξανδρος (Τρικάλων)
Γήπεδο: Κλεάνθης Βικελίδης


Οι πανηγυρισμοί από την μεγαλειώδη νίκη του Αρη στην Ισπανία και την έδρα της Ατλέτικο Μαδρίτης, είναι ακόμα νωποί. Στον αστερισμό της μεγάλης αυτής επιτυχίας οι "κιτρινόμαυροι" υποδέχονται τον Αστέρα τρίπολης και ο Εκτορ Ραούλ Κούπερ ζήτησε από τους ποδοσφαιριστές του να προσγειωθούν στην πραγματικότητα. Εξάλλου, κάτι ανάλογο τόνισε και ο μεγάλος πρωταγωνιστής και σκόρερ του νικητήριου γκολ στο "Βιθέντε Καλντερόν", Νίκος Λαζαρίδης που μεταξύ άλλων υποστήριξε πως το ίδιο πρόσωπο θα πρέπει να δείξει και στην Σούπερ Λίγκα. Σε αντίθεση με τους παίκτες οι οπαδοί του Αρη, "μεθυσμένοι" από την επιτυχία θέλουν να ευχαριστήσουν γεμίζοντας και πάλι τις εξέδρες τους παίκτες του Κούπερ για το "διπλό" στην Μαδρίτη.


Οι αποδοκιμασίες και η δυσαρέσκεια των οπαδών του Αστέρα προς το πρόσωπο του Βαγγέλη Βλάχου έχει να κάνει με την ουσία της ομάδας εντός έδρας αφού σε έξι απόπειρες για νίκη δεν τα έχει καταφέρει ακόμα. Αντίθετα με την παρουσία της εντός, οι Αρκάδες εκτός έδρας παρουσιάζουν ένα διαφορετικό και σαφώς καλύτερο πρόσωπο, αφού έχει τρεις νίκες, δύο ισοπαλίες και μια μόνο ήττα. Διοικητικά υπάρχει ακόμα στήριξη ωστόσο πολλά θα κριθούν από τα δύο επόμενα παιχνίδια.


Λάρισα-ΠΑΟΚ 17:15, Novasports
Διαιτητής: Σιδηρόπουλος Αναστάσιος (Δωδεκανήσου)
Γήπεδο: AEL F.C. Arena

Ποδαρικό στο νεόκτιστο γήπεδο και αλλαγή κλίματος θα επιχειρήσει η ΑΕΛ κόντρα στον ΠΑΟΚ. Στο "AEL F.C. Arena" δεν πρόκειται να πέφτει "καρφίτσα" στο ντεμπούτο των "βυσσινί" στην νέα τους έδρα και σε αντίθεση με το αντίο στο Αλκαζάρ με την ήττα από τον πανιώνιο, οι παίκτες της Λάρισας θα επιδιώξουν να γράψουν με νίκη την πρεμιέρα των αποτελεσμάτων στην ιστορία του νέου γηπέδου. Οι γηπεδούχοι στον πάγκο τους θα έχουν ως υπηρεσιακό τεχνικό τον Κώστα Κατσάρα μετά το "διαζύγιο" με τον Γιάννη Παπακώστα, ωστόσο δεν αποκλείεται ο νέος προπονητής (ίσως ο Ολλανδός, Ρικάρντο Μονίζ) να είναι στις εξέδρες για να παρακολουθήσει την νέα του ομάδα.

Η απρόσμενη ήττα από τον Ατρόμητο την προηγούμενη Κυριακή δεν ήταν το μοναδικό άσχημο αποτέλεσμα την εβδομάδα που κύλησε για τον ΠΑΟΚ, ο οποίος ιδανικός αυτόχειρας... έχασε την νίκη-πρόκριση με την Μπριζ για το Europa League. " Είναι ευκαιρία για μας να ανακάμψουμε" τόνισε μετά το ματς με τους Βέλγους, ο Μάκης Χάβος που παραμένει στο τιμόνι της ομάδας. Ο "Δικέφαλος του Βορρά" χωρίς την δύναμή του, τους οπαδούς του θα προσπαθήσει μέσα σε μια παραδοσιακά δύσκολη έδρα να πάρει μια νίκη την οποία αγνοεί από τις 13 Νοεμβρίου.

Καβάλα-Ολυμπιακός 19:30, Novasports
Διαιτητής: Καλόπουλος Δημήτριος (Μακεδονίας)
Γήπεδο: Ανθή Καραγιάννη

Ενα "τσουβάλι" απουσίες έχει να αντιμετωπίσει ο τεχνικός της Καβάλας, Χένρι Κάσπερτσακ, ενόψει του αγώνα απέναντι στον Ολυμπιακό. Ο προπονητής των "Αργοναυτών" καλείται να βρει αντικαταστάτες για τους πρωτοκλασσάτους απόντες όπως οι Καρντόσο, Ονουάτσι, Αμπντούν, Οικονόμου και Νταρσεβίλ. Ο Πολωνός τεχνικός σίγουρα εκτός από τα πρόσωπα που καλείται να επιλέξει ανάμεσα στους Ογκμπέτσε, Αλεξάντροβιτς, Σιόντη, Ντικρόκ, Ενόκ ή Δρόσο θα αλλάξει και το σύστημα με το 4-2-3-1 να μετατρέπεται σε 4-3-3.

Με 4.000 οπαδούς στο "Ανθή Καραγιάννη", την παράδοση υπέρ του και με προσθήκες τους Ολαφ Μέλμπεργκ και Βασίλη Τοροσίδη, ο Ολυμπιακός έχει τις ιδανικές συνθήκες να περάσει από μια δύσκολη έδρα. Εκεί που οι Παναθηναϊκός, ΑΕΚ "κόλλησαν" χάνοντας βαθμούς, οι Πειραιώτες θέλουν να πετύχουν ότι και στις άλλες εξόδους τους στην επαρχία. "Διπλό" σε Ξάνθη, Σέρρες και Παγκρήτιο κάτι που έχουν στόχο και στην έδρα της Καβάλας προκειμένου να αλλάξει μετά την ήττα από την ΑΕΚ στο Ολυμπιακό στάδιο, που έφερε συγκάτοικο των "ερυθρόλευκων" στην πρώτη θέση το "τριφύλλι".

Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ (14η)

Σάββατο 11 Δεκεμβρίου 2010

Ολυμπιακός Βόλου-Αρης 17:15
ΠΑΟΚ-Ηρακλής 19:30

Κυριακή 12 Δεκεμβρίου 2010

Πανσερραϊκός-Πανιώνιος 15:00
Εργοτέλης-Κέρκυρα 15:00
Σκόντα Ξάνθη-Καβάλα 17:15
Ολυμπιακός-Ατρόμητος 17:15
ΑΕΚ-Λάρισα 17:15
Αστέρας Τρίπολης-Παναθηναϊκός 19:30

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ