ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Κλείνει ο Μανιάτης

Κλείνει ο Μανιάτης
Μανιάτης INTIME SPORTS

Επαφή ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Πανιώνιο θα υπάρξει εντός των επόμενων ωρών και όπως όλα δείχνουν ο Γιάννης Μανιάτης θα ντυθεί στα ερυθρόλευκα.

Η πρώτη μεταγραφή του Ολυμπιακού στην περίοδο του Ιανουαρίου είναι προ των πυλών. Μέσα στις επόμενες ώρες θα συναντηθούν άνθρωποι των ερυθρολεύκων με αντίστοιχους του Πανιωνίου όπου και αναμένεται να δώσουν τα χέρια για τον Γιάννη Μανιάτη.

Ο διεθνής αμυντικός είναι στα σχέδια του τεχνικού επιτελείου της ομάδας εδώ και καιρό, με τον Βαγγέλη Μαρινάκη να δίνει την εντολή να κλείσει η μεταγραφή όσο το δυνατόν πιο γρήγορα ώστε ο Μανιάτης να είναι στη διάθεση του Βαλβέρδε από το ξεκίνημα του β' γύρου.

Στη συμφωνία που αναμένεται να κλειστεί ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Πανιώνιο, υπάρχει και το όνομα του Κώστα Μήτρογλου τον οποίο θέλουν στη Νέα Σμύρνη δανεικό ως το καλοκαίρι.

Ωστόσο όπως δήλωσε αποκλειστικά στο Sport24.gr ο μάνατζερ του 22χρονου στράικερ, ο πελάτης του επιθυμεί να αγωνιστεί στην Bέρντερ Βρέμης.

Φήμες θέλουν και τον Γιάννη Παπαδόπουλο να εμπλέκεται στη συμφωνία ανάμεσα στους δύο συλλόγους, και αυτός ως δανεικός. Τα πάντα φυσικά θα ξεκαθαρίσουν στη συνάντηση των δύο πλευρών, με την μετακίνηση του Μανιάτη στο Μεγάλο Λιμάνι να μοιάζει πιο πιθανή από ποτέ.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ