PREMIER LEAGUE

Τέβες: "Θα ήθελα Ρούνι στη Σίτι"

Τέβες: "Θα ήθελα Ρούνι στη Σίτι"

Παραμονές του τοπικού ντέρμπι του Μάντσεστερ (10/11), ο Κάρλος Τέβες, εύχεται να είχε πραγματοποιήσει ο Γουέιν Ρούνι τη μετακίνησή του στη Σίτι.

Ο Αργεντινός επιθετικός πήρε το Ιούλιο του 2009 την απόφαση να αφήσει το "Ολντ Τράφορντ" για να μετακομίσει στους μισητούς συντοπίτες "Πολίτες και ο ίδιος δηλώνει ότι δεν έχει μετανιώσει για την απόφασή του, ενώ παράλληλα λέει ότι θα ήθελε να βρεθεί συμπαίκτης και πάλι με τον Ρούνι με χρώματα της Σίτι.

Πριν από το μεγάλο ντέρμπι του Νησιού στο "Σίτι οφ Μάντσεστερ", ο Τέβες σχολίασε για τις φήμες που ήθελαν τον Ρούνι τον να αφήνει τους "κόκκινους διάβολους" για την Σίτι:

" Θα μου άρεσε να ερχόταν εδώ, φυσικά. Αλλά ήταν περίπλοκο να αφήσει τη Γιουνάιτεντ. Ο Γουέιν είναι ένας παίκτης με απίστευτη ποιότητα. Ήταν συμπαίκτης και φίλος μου στη Γιουνάιτεντ. Είναι απ' εκείνους που είναι καλύτερα να τους έχεις στην ομάδα σου, παρά εναντίον σου".

Ο Τέβες, μπορεί ψυχολογικά να είναι σε άσχημη φάση, ωστόσο, δε δίστασε να δηλώσει ότι " έκανα την αλλαγή και μέχρι στιγμής δεν το 'χω μετανιώσει", μεγαλώνοντας την αντιπαλότητά με τον κόσμο της πρώην ομάδας του.

TAGS PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ