TOTAL BETTING

Η πρόταση της ημέρας από το Match Money: Παιχνίδι στη Β’ Γαλλίας, στην πλευρά της Ελσίνκι το κίνητρο

Helsinki's Lucas Lingman runs with the ball during the Europa Conference League, group G soccer match, between PAOK FC and HJK Helsinki at the Toumba stadium in the northern port city of Thessaloniki, Greece, Thursday, Dec. 14, 2023. (AP Photo/Giannis Papanikos)
Helsinki's Lucas Lingman runs with the ball during the Europa Conference League, group G soccer match, between PAOK FC and HJK Helsinki at the Toumba stadium in the northern port city of Thessaloniki, Greece, Thursday, Dec. 14, 2023. (AP Photo/Giannis Papanikos) AP PHOTO/GIANNIS PAPANIKOS

Το Match Money αναλύει το στοιχηματικό πρόγραμμα της ημέρας και π

Μπαίνουμε σε ένα ακόμα γεμάτο τετραήμερο στοιχηματικά, στο κουπόνι της Παρασκευής ξεχωρίζει η σχεδόν φουλ αγωνιστική της Β’ Γαλλίας. Ξεκινάμε με το Γκινγκάμπ – Ανεσί, πάτησε κορυφή η πρώτη μετά το διπλό στην έδρα της Ροντέζ (2-1), μέσα στο σπίτι της πάντως τρέχει ένα μέτριο 1-1-1. Από δυνατό 3-0 επί της Αμιάν προέρχεται η Ανεσί, που στον δρόμο δεν έχει χάσει ακόμα (1-1-0) και στις δύο προηγούμενες επισκέψεις της στην έδρα αυτή, πέρασε... αέρα (4-0, 4-1). Χαμηλός ο άσος στο 1,70, θα μπορούσε να είναι πιο μοιρασμένο το σετ και κοιτάμε δεξιά. Στο 2.02 η διπλή ευκαιρία της Άνεσι.

Συνεχίζουμε στη Λιγκ 2 και το Τρουά – Ροντέζ. Μάχη ουραγών, αμφότερες το θέλουν πολύ και δύσκολα θα κλειστούν. Η Τρουά ειδικότερα θα το δει σαν ευκαιρία για ανάκαμψη μέσα στην έδρα της, ενώ η Ροντέζ είναι παραδοσιακά τολμηρή στο παιχνίδι της. Στη μέση υπάρχει και μια προϊστορία με 4/5 αμφίσκορα στα μεταξύ τους ματς στην έδρα της Τρουά. Στο 1.70 το Goal/Goal.

Κλείνουμε με ένα καθαρό ματς κινήτρου από τη Φινλανδία και το Βάασα – Ελσίνκι. Σε κακό φεγγάρι οι γηπεδούχοι, που μετρούν μονάχα μία νίκη στα τελευταία έξι ματς, εξαργύρωσαν όμως τα θετικά τους αποτελέσματα νωρίτερα για να βρεθούν στο γκρουπ πρωταθλήματος. Να πιάσει την 3η θέση δεν προλαβαίνει η Βάασα (-10, με τέσσερα ματς να απομένουν), επομένως πρακτικά δεν έχει βαθμολογικό κίνητρο και θα λάβει μέρος στα πλέι οφ του Κόνφερενς Λιγκ. Γερά στη μάχη του πρωταθλήματος η Ελσίνκι, το -3 από την Κουόπιο καλύπτεται και η Ευρώπη δεν είναι ακόμα στο μυαλό της (αντιμετωπίζει στις 03/10 τη Λουγκάνο για το Κόνφερενς Λιγκ). Μια χαρά το διπλό στο 1.75.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Βάασα – Ελσίνκι: 2 (1.75), 20:00
  • Γκινγκάμπ – Ανεσί: Χ2 (2.02), 21:00
  • Τρουά – Ροντέζ: Goal/Goal (1.70), 21:00

Επειδή το στοίχημα είναι πολύ σοβαρή υπόθεση, ψαγμένα προγνωστικά στοιχήματος, στατιστικά, αναλύσεις αγώνων και πλούσια στοιχηματικά αφιερώματα βρίσκετε στο www.matchmoney.com.gr.

TAGS TOTAL BETTING ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΑΛΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ