TOTAL BETTING

Η πρόταση της ημέρας από το Match Money: Τον πρώτο λόγο η Αλαβές, με τα γκολ σε Αγγλία και Γαλλία

Alaves fans cheer before the start of the Copa del Rey final soccer match between Barcelona and Alaves at the Vicente Calderon stadium in Madrid, Spain, Saturday, May 27, 2017. (AP Photo/Francisco Seco)
Alaves fans cheer before the start of the Copa del Rey final soccer match between Barcelona and Alaves at the Vicente Calderon stadium in Madrid, Spain, Saturday, May 27, 2017. (AP Photo/Francisco Seco) © 2023 FRANCISCO SECO/ASSOCIATED PRESS

Το Match Money αναλύει το στοιχηματικό πρόγραμμα της ημέρας και προτείνει μία τριάδα από Ισπανία, Αγγλία και Γαλλία.

Επιστρέφουμε επίσημα σε φουλ δράση μετά το μπρέικ των εθνικών ομάδων. Με τρεις κολλητές ήττες πήγε στη διακοπή η Αλαβές (από Μπαρτσελόνα και Ρεάλ οι δύο εξ αυτών), που διαθέτει όμως δυνατή έδρα και τα ματς κόντρα σε βατούς αντιπάλους ξέρει να τα παίρνει. Προτελευταία και με τη μοναδική της νίκη να έρχεται στην πρεμιέρα η Βαγιαδολίδ, δεν φαίνεται πως μπορεί να διεκδικήσει κάτι εδώ. Στη μέση και μια θετική προϊστορία για την Αλαβές, η οποία τρέχει σερί 4-1-0 στην έδρα της κόντρα στη Βαγιαδολίδ. Στο 1,65 ο άσος.

Πάμε και σε αγορές τερμάτων, πιθανά τα πολλά γκολ στο Γκινγκάμπ – Πο από τη Β’ Γαλλίας. Απλά τα πράγματα εδώ, πρόκειται για δύο από τις πιο επιθετικές ομάδες της κατηγορίας και τα στατιστικά τους το επιβεβαιώνουν αυτό. Η Γκινγκάμπ ειδικότερα μετρά 6/8 Over 2,5 και η Πο 4/7, επιδόσεις διόλου ευκαταφρόνητες για τα δεδομένα της κατηγορίας. Κερασάκι στην τούρτα η μεταξύ τους προϊστορία με 4/4 Over 2,5 στην έδρα της Γκινγκάμπ. Στο 1,93 το Over 2,5.

Με τα πολλά γκολ θα πάμε και στο Νιούπορτ – Τσέστερφιλντ από τη Λιγκ 2 Αγγλίας. Αφελώς πετάει βαθμούς συνεχώς η Τσέστερφιλντ, ειδικότερα μέσα στην έδρα της, αν και αποτελεί ένα από τα βασικά φαβορί ανόδου. Έχει φυσικά δυναμική στον δρόμο, την ίδια στιγμή όμως η Νιούπορτ τρέχει ρεκόρ 4-0-1 στην έδρα της, έχοντας σκοράρει 12 γκολ στα ματς αυτά. Παιχνίδι που μυρίζει γκολ, η Νιούπορτ μπορεί να βάλει ζόρια στο φαβορί του ζευγιαριού. Στο 1,95 το G/G & Over 2,5.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Γκινγκάμπ – Πο: Over 2,5 (1.93), 21:00
  • Νιούπορτ – Τσέστερφιλντ: Goal/Goal & Over 2,5 (1.95), 22:00
  • Αλαβές – Βαγιαδολίδ: 1 (1.65), 22:00

Επειδή το στοίχημα είναι πολύ σοβαρή υπόθεση, ψαγμένα προγνωστικά στοιχήματος, στατιστικά, αναλύσεις αγώνων και πλούσια στοιχηματικά αφιερώματα βρίσκετε στο www.matchmoney.com.gr.

TAGS TOTAL BETTING ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΚΟΛ ΓΚΟΛ OVER 2.5 ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ