BETMARKET TIPS

Προγνωστικά Champions League: Τα 17 κόρνερ και το BetBuilder σε απόδοση 9.25

Προγνωστικά Champions League: Τα 17 κόρνερ και το BetBuilder σε απόδοση 9.25
AP PHOTO/FRED SIERAKOWSKI

Το ενδιαφέρον σήμερα βρίσκεται στα προκριματικά του Champions League, απ' όπου προκύπτουν και τα προγνωστικά στοιχήματος (16/07/24).

Στο πρώτο παιχνίδι των δύο ομάδων, υπήρχε στην ουσία παράσταση για έναν ρόλο. Η Βίκινγκουρ είχε την κατοχή, τον έλεγχο του ρυθμού και τις ευκαιρίες, όμως το αποτέλεσμα ήταν λευκή ισοπαλία.

Ουσιαστικά, η Βίκινγκουρ προσπαθούσε να επιτεθεί και να βρει δίχτυα και η Σάμροκ Ρόβερς έπαιζε άμυνα. Οι Ισλανδοί επιχειρούσαν σέντρες συνεχώς και προσπαθούσαν να εκμεταλλευτούν το ψηλό παιχνίδι, με αποτέλεσμα να κερδίσουν πολλά κόρνερ. Πόσα ακριβώς; 17!

Σήμερα, γηπεδούχος είναι η Σάμροκ Ρόβερς, όμως αγωνιστικά δεν περιμένουμε μεγάλες διαφορές από τις δύο ομάδες. Όσον αφορά την εικόνα τους στο πρώτο ματς, η Βίκινγκουρ ήταν ανώτερη κι αν είχε περισσότερη τύχη στο σκοράρισμα θα μπορούσε να έχει μετατρέψει τον επαναληπτικό σε τυπική διαδικασία. Λογικά, σήμερα θα επιδιώξει να γεμίσει την αντίπαλη περιοχή, καθώς αυτό είναι το στυλ της. Επομένως, το ζητούμενο σήμερα δεν θα είναι τα 17 κόρνερ, αλλά τα Over 5.5 κόρνερ της Βίκινγκουρ, σε απόδοση 2.10 από τις στοιχηματικές εταιρίες.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Επιπλέον, οι φιλοξενούμενοι έχουν έναν ικανό επιθετικό, ο οποίος είναι σε καλή φόρμα. Ο λόγος για τον Ντάνιελ Τζούριτς. Ο Ισλανδός έχει σκοράρει δύο γκολ στα τρία τελευταία παιχνίδια του και 10 στα τελευταία 13. Αξίζει λοιπόν να δημιουργήσουμε ένα BetBuilder, μέσω της Stoiximan, επιλέγοντας το να προκριθεί η Βίκινγκουρ, να έχει Over 5.5 κόρνερ και να σκοράρει ο Τζούριτς, σε απόδοση 9.25.

Προγνωστικά Champions League

Σάμροκ Ρόβερς - Βίκιγκουρ Ρέικιαβικ, 22:00

  • Βίκινγκουρ Over 5.5 κόρνερ, σε απόδοση 2.10
  • Πρόκριση Βίκινγκουρ & Βίκινγκουρ Over 5.5 κόρνερ & Να σκοράρει ο Τζούριτς, σε απόδοση 9.25
TAGS BETMARKET TIPS ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ CHAMPIONS LEAGUE ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ