BETMARKET TIPS

Προγνωστικά Στοιχήματος: Με δύο ειδικές επιλογές στον τελικό Ολυμπιακός - Φιορεντίνα

Ο Σαντιάγο Έσε με τη φανέλα του Ολυμπιακού σε ντέρμπι της Super League κόντρα στον Παναθηναϊκό
Ο Σαντιάγο Έσε με τη φανέλα του Ολυμπιακού σε ντέρμπι της Super League κόντρα στον Παναθηναϊκό EUROKINISSI SPORTS | ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΤΘΑΙΟΣ

Έφτασε η ώρα του τελικού στο Conference League, εκεί όπου Ολυμπιακός και Φιορεντίνα θα διεκδικήσουν το τρόπαιο και στο Betmarket θα βρείτε την ανάλυση και τα προγνωστικά (29/05/24).

Ο Ολυμπιακός βρίσκεται στη μεγαλύτερη στιγμή της ιστορίας του, καθώς αγωνίζεται σε έναν Ευρωπαϊκό τελικό. Η πορεία του στο φετινό Conference League είναι σίγουρα αξιοσημείωτη, καθώς απέκλεισε με σειρά τις Μακάμπι Τελ Αβίβ, Φερεντσβάρος, Φενερμπαχτσέ και Άστον Βίλα. Αναμφίβολα λοιπόν, είναι δίκαια στον τελικό.

Ο άνθρωπος πίσω από την επιτυχία είναι αναμφίβολα ο Μεντιλίμπαρ, ο οποίος άλλαξε θετικά το κλίμα στην ομάδα, ενέπνευσε το σύνολο και συνολικά βελτίωσε την εικόνα. Η αδυναμία αγωνιστικά βρίσκεται στην άμυνα και ο Ισπανός κάνει το παν ώστε η ομάδα του να δέχεται μόνο οργανωμένες επιθέσεις, καθώς έχει μειώσει αρκετά τις επιλογές ρίσκου πίσω από το επιθετικό τρίτο, με αποτέλεσμα όταν υπάρχει απώλεια της κατοχής να μην υπάρχουν εύκολα συνθήκες αντεπίθεσης για τον αντίπαλο.

Ανάλυση Φιορεντίνα

Η Φιορεντίνα θα βρεθεί για δεύτερη διαδοχική χρονιά στον τελικό του Conference League. Στον περσινό τελικό, ηττήθηκε δραματικά, καθώς δέχθηκε γκολ στις καθυστερήσεις. Φέτος, απέκλεισε αρχικά τη Μακάμπι Χάιφα, στη συνέχεια τη Βικτόρια Πλζεν και τέλος την Κλάμπ Μπριζ, οπότε θα διεκδικήσε ξανά το τρόπαιο.

Στα τελευταία παιχνίδια της είχε εμφάνισε καλό πρόσωπο και είχε μόλις μία ήττα στα έξι τελευταία (3-2-1), εκ των οποίων σε τέσσερα σκόραρε από τουλάχιστον δύο γκολ, δείγμα της πολύ αποτελεσματικής της επιθετικής λειτουργίας.

Στον πάγκο της βρίσκεται ο Ιταλιάνο, ο οποίος δεν αλλάζει το αγαπημένο του 4-2-3-1. Όσον αφορά την άμυνα, η αμυντική γραμμή είναι σχετικά ψηλά και η ομάδα συνολικά επιδιώκει την πίεση υψηλού ρυθμού. Σχετικά με την ανάπτυξη παιχνιδιού, συμμετέχουν αρκετά οι πλάγιοι παίκτες, ενώ και οι επιθέσεις της συχνά πραγματοποιούνται από τα πλάγια. Ακόμη, είναι αρκετά απειλητική με τις στημένες φάσεις.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Ολυμπιακός - Φιορεντίνα: Προγνωστικά

Δεν είναι αναμέτρηση που έχει το μεγάλο φαβορί, όμως υπάρχει ένας μικρός φαβοριτισμός των Ιταλών. Οι ερυθρόλευκοι λογικά θα παίξουν συντηρητικά όσον αφορά τις επιλογές τους στο αμυντικό μισό και επιθετικά θα προσπαθήσουν να δημιουργήσουν ρήγματα με γρήγορη ανάπτυξη παιχνιδιού. Από την άλλη, οι «Βιόλα» θα παραμείνουν πιστοί στο πλάνο τους και θα επιδιώξουν τόσο να αναπτυχθούν, όσο και να επιτεθούν, από τα πλάγια.

Το σετ αποδόσεων είναι σωστά μοιρασμένο, οπότε στις προβλέψεις μας δεν θα υπάρξει κάποια επιλογή σχετικά με το τελικό αποτέλεσμα. Το ενδιαφέρον στα προγνωστικά βρίσκεται στην αγορά των γκολ και πιο συγκεκριμένα το Goal/Goal, το οποίο προσφέρεται σε απόδοση 1.80. Πρόκειται για δύο ομάδες με αποτελεσματικές επιθέσεις, που βρίσκουν τον δρόμο προς τα δίχτυα, την ώρα που καμιά τους δεν μπορούμε να πούμε πως πείθει αμυντικά.

Επιπλέον, αξία υπάρχει και στα στατιστικά. Το παιχνίδι της Φιορεντίνα τόσο στην ανάπτυξη του παιχνιδιού, όσο και στην επίθεση γενικότερα, γίνεται σε μεγάλο βαθμό από τα πλάγια. Οι γηπεδούχοι είναι δεδομένο πως δεν θέλουν να δώσουν χώρους δράσης στις πλευρές, οπότε αναμένεται να πιέσουν αρκετά τους Ιταλούς όταν θα προσπαθούν να αναπτυχθούν από τα πλάγια μπακ. Επομένως, είναι πιθανό να κερδίσουν οι «Βιόλα» αρκετά πλάγια άουτ, με την επιλογή να έχει η Φιορεντίνα Over 22.5 πλάγια άουτ να προσφέρεται σε απόδοση 2.10.

Ολυμπιακός - Φιορεντίνα (29/05/24): Betmarket επιλογές

  • Goal/Goal, σε απόδοση 1.80
  • ιορεντίνα Over 22.5 πλάγια άουτ, σε απόδοση 2.10

Το Betmarket βλέπει μπροστά κι έχει ήδη ετοιμάσει μια ανάλυση για τις διασταυρώσεις του EURO 2024.

TAGS BETMARKET TIPS BIG GAMES BET ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ