BETMARKET TIPS

Προγνωστικά Στοιχήματος: Πληρώνουν τα γκολ από ημίχρονο στο Περού

Joao Grimaldo of Peru's Sporting Cristal, left, and Diego Garcia of Ecuador's Emelec, battle for the ball during a Copa Sudamericana second leg play-off soccer match at George Capwell stadium in Guayaquil, Ecuador, Wednesday, July 19, 2023. (AP Photo/Dolores Ochoa)
Joao Grimaldo of Peru's Sporting Cristal, left, and Diego Garcia of Ecuador's Emelec, battle for the ball during a Copa Sudamericana second leg play-off soccer match at George Capwell stadium in Guayaquil, Ecuador, Wednesday, July 19, 2023. (AP Photo/Dolores Ochoa) @ 2023 DOLORES OCHOA / AP IMAGES

Μετά το επικό 6/6 του BetMarket.gr την Πέμπτη, τα σημερινά προγνωστικά δεν χάνονται με σημείο στο 4,50.

Επιστρέφει η δράση σιγά σιγά στα πρωταθλήματα. Ακόμα και σε αυτά που ήταν ήδη σε ισχύ πριν το Euro 2024 και το Κόπα Αμέρικα 2024, όπως αυτό του Περού και το ενδιαφέρον όσο περνά ο καιρός είναι όλο και περισσότερο. Το παιχνίδι που ξεχωρίζει από το σημερινό πρόγραμμα είναι αυτό μεταξύ της Σπόρτινγκ Κριστάλ και της Σιενσιάνο και έχουμε την ανάλυση.

Θυμίζουμε πως την Πέμπτη πήγαμε εξαιρετικά, μιας και πέρασαν και οι 6 επιλογές μας αποδόσεις που άγγιξαν ακόμα και το 3,15.

Εξαιρετικό θα μπορούσαμε να χαρακτηρίσουμε το Απερτούρα που πραγματοποίησε η Σπόρτινγκ Κριστάλ, χάνοντας όμως τον τίτλο στην ισοβαθμία από την Ουνιβερσίταριο. Είχε την κορυφαία επίθεση του τουρνουά με 44 τέρματα, αλλά ο τραυματισμός του πρώτου σκόρερ της Καουτεράσιο της στοίχισε στα τελευταία ματς. Βέβαια, η εξέλιξη στην ομάδα θύμισε κάτι από Ελλάδα, μιας και το… μάρμαρο για την απώλεια του τίτλου την πλήρωσε ο τεχνικός Έντερσον Μορέιρα, με τον Φάρε να παίρνει τη θέση του. Ένας προπονητής επιθετικής φιλοσοφίας και το έχει αποδείξει από τα πρώτα δύο δείγματα της ομάδας του στο Κλαουσούρα, όπου μετρά δύο σερί Over 3,5.

Από την άλλη, η Σιενσιάνο αποτελεί μία από τις βαριές φανέλες της κατηγορίας και στο Απερτούρα πήρε την έβδομη θέση αποδίδοντας εξαιρετικά κατά διαστήματα. Διατήρησε στον πάγκο τον τεχνικό Ιμπάνιες και στο Κλαουσούρα, με τον συγκεκριμένο προπονητή να αρέσκεται στο επιθετικό ποδόσφαιρο, ενώ αξίζει να αναφέρουμε πως προχώρησε σε δυνατές κινήσεις στο μεταγραφικό παζάρι. Όσον αφορά τις υποχρεώσεις της στο πρωτάθλημα ξεκίνησε με θετικό πρόσημο, κερδίζοντας με 2-1 την Ουνίδος, αλλά στο πρόσφατο εντός έδρας δείγμα της η εικόνα της ήταν κάτω του μετρίου και ηττήθηκε με 1-0 από την Τάρμα.

Οι γηπεδούχοι έχουν ένα από τα καλύτερα ρόστερ της κατηγορίας και αναμένεται να χτυπήσουν στα ίσα το πρωτάθλημα, καθώς αυτός είναι και ο στόχος της. Ανασταλτικά βέβαια έχουν θέματα και δεν εμπνέουν καμία απολύτως εμπιστοσύνη, την ώρα που η Σιενσιάνο έχει την μεσοεπιθετική ποιότητα για να κάνει τη ζημιά, αλλά δύσκολα θα κρατήσει τα πολυβόλα της Κριστάλ στο μηδέν. Η λογική λέει πως θα πάμε σε ένα ανοιχτό παιχνίδι όπως μας έχουν συνηθίσει τα τελευταία χρόνια (3 διαδοχικά Over 4,5 μετράνε στη Λίμα).

Η επιλογή μας, λοιπόν, από τον αποψινό αγώνα θα είναι το Goal/Goal ημιχρόνου σε απόδοση 4,50. Σημείο που έχουν επιβεβαιώσει /2 ματς τους στο Κλαουσούρα και στις 2/3 τελευταίες συναντήσεις τους στη Λίμα.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

ΠΕΡ1 – 26/7, 21:00 - Σπόρτινγκ Κριστάλ – Σιενσιάνο: Goal/Goal 1ου Ημιχρόνου (Απόδοση: 4,50)

Τα κορυφαία πρωταθλήματα παίζουν στο BetMarket.gr με καθημερινές αναλύσεις, ειδικά στοιχήματα και σύγκριση αποδόσεων από τις στοιχηματικές εταιρίες!

TAGS BETMARKET TIPS ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ