BETMARKET TIPS

Προγνωστικά Στοιχήματος: Σκοράρει ο Τζόλης, σκοράρουν και οι Σουηδοί

Προγνωστικά Στοιχήματος: Σκοράρει ο Τζόλης, σκοράρουν και οι Σουηδοί
PRINT SCREEN

Από την αγορά των σκόρερ, αλλά και την αγορά των γκολ, προκύπτουν οι σημερινές επιλογές του Betmarket.

Η ΑΙΚ Στοκχόλμης πραγματοποιεί ένα μέτριο ξεκίνημα στο πρωτάθλημα, διότι στις πρώτες 10 αγωνιστικές έχει μαζέψει μόλις 14 βαθμούς. Ειδικότερα στα τελευταία παιχνίδια, η φόρμα της δεν είναι καλή και μετρά τρεις σερί ήττες. Το μόνο θετικό είναι πως κατάφερε να βρει δίχτυα σε όλες. Γενικότερα, επιθετικά δεν έχει θέματα, όμως συχνά την προδίδει η άμυνα της.

Η Γκέτεμποργκ δεν ξεκίνησε καθόλου καλά το φετινό πρωτάθλημα, αν και τελευταία κάπως πάει να το σώσει. Όσον αφορά τη βαθμολογία, μπορεί να είναι νωρίς, όμως θα πρέπει να την ανησυχεί που βρίσκεται χαμηλά. Σχετικά με τις εξόδους της, συνήθως βλέπουμε μεγάλα σκορ, γεγονός που αποδεικνύεται από το ότι μετρά δύο διαδοχικά Goal/Goal & Over 2.5.

Στα προγνωστικά, αξία υπάρχει στην αγορά των γκολ και πιο συγκεκριμένα στο Goal/Goal, το οποίο προσφέρεται σε απόδοση 1.80 από τις στοιχηματικές εταιρίες. Αναμετριούνται δύο ομάδες με αποτελεσματικές επιθέσεις και σχετικά αδύναμες άμυνες, οπότε περιμένουμε γκολ και από τις δύο.

Φορτούνα Ντίσελντορφ - Μπόχουμ

Σε αυτή την αναμέτρηση το ενδιαφέρον βρίσκεται στην αγορά των σκόρερ και πιο συγκεκριμένα στον εξαιρετικό φέτος Χρήστο Τζόλη.

Ο νεαρός μεσοεπιθετικός κάνει εξαιρετικά πράγματα φέτος, έχοντας σκοράρει συνολικά 22 τέρματα κι έχοντας μοιράσει έξι ασίστ. Φυσικά, από τους αριθμούς του και μόνο καταλαβαίνουμε πόσο έχει συμβάλλει σε όλο αυτό που κάνει φέτος η ομάδα του. Όσον αφορά την πρόσφατη φόρμα του, στις δύο τελευταίες αναμετρήσεις του πρωταθλήματος σκόραρε τέσσερα τέρματα, δείγμα του ότι βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση.

Σχετικά με την αναμέτρηση, εφόσον η Φορτούνα κέρδισε με 0-3, έχει σχεδόν εξασφαλίσει την άνοδο κι έτσι ξεκάθαρα έχει το πάνω χέρι.

Στα προγνωστικά, αξία υπάρχει στην επιλογή να σκοράρει ο Τζόλης, η οποία βρίσκεται σε απόδοση 2.75.

TAGS BETMARKET TIPS ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ