MARKET

SPORT.. 24 ώρες το 24ωρο!

SPORT.. 24 ώρες το 24ωρο!

H αγαπημένη σας καθημερινή διαδικτυακή συνήθεια από 1η Οκτώβρη... ξενυχτάει μαζί σας με ειδήσεις και νέα από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο γιατί η αθλητική ενημέρωση δεν σταματάει ποτέ!

Αν είχατε μάθει μέχρι τώρα οι ειδήσεις στις αθλητικές ιστοσελίδες να σταματούν λίγο μετά τις 12 το βράδυ και να αρχίζουν ξανά νωρίς το πρωί απλά ξεχάστε το. Το Sport24.gr εδώ και λίγες ημέρες ανανεώνει την ειδησεογραφία του και τις 24 ώρες της ημέρας!

Θέλετε να μάθετε τα αποτελέσματα σε Βραζιλία και Αργεντινή την ώρα που συμβαίνουν; Αναρρωτιέστε πως αντιμετώπισε ο Λουξεμπούργκο τον Ντιόγκο στην πρώτη του προπόνηση ως νέος τεχνικός;

Χτύπησε ο Τζιόλης και θέλετε να μάθετε το ρεπορτάζ από τον τραυματισμό του; 'Η ψάχνετε για μεταγραφικές εξελίξεις σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ;

Ό,τι συμβαίνει, την ώρα που συμβαίνει θα το δείτε στο Sport24.gr ακόμα και αν συμβαίνει στις 4 το πρωί! Μαζί φυσικά με αποτελέσματα από το ΝΒΑ, ενδιαφέροντα θέματα αλλά και τα αγαπημένα σας παράξενα!

Και αφού κάνουμε... παρέα στους ξενύχτηδες, από νωρίς το πρωί ξεκινάει η ενημέρωση με το ρεπορτάζ των μεγάλων συλλόγων της Superleague.

Γιατί στο Sport24.gr η αθλητική ενημέρωση είναι συνεχής!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ